Nå ut med ditt budskap

Vi hjelper deg til suksess

Vi gjør det lett for deg

Ved å bruke kraftmat slipper du å bruke tid og penger på å lage din egen nettside. På den måten ønsker å gjøre det lett for deg å dele din kunnskap og erfaringer.

Vi har laget tjenestene som gjøre det mulig for deg å jobbe fra hvor som helst i verden. Mulighetene er større en noen gang til å skape din egen arbeidsplass. Du trenger ikke lengre møte på et konto, du kan heller jobbe hjemmefra og bestemme din egen arbeidstid.

Del ditt favoritt tema

På kraftmat skriver du om det du liker best! Helse, kosthold, livsstil, trening osv. Kraftmat handler ikke bare om mat, og derfor har du et bredt spekter av kategorier du kan dele om.

Ukomplisert

Redd for at det blir komplisert? Vi har gjort kraftmat så enkel og oversiktlig som mulig. Du vil selvsagt få den opplæring som skal til for at du skal lykkes.

Jobb i et team

Savner du å jobbe i et team? Du vil ha friheten til å bestemme din egne arbeidstid og jobbe for deg selv, men du vil alltid ha et helt team i ryggen som er ivrig etter å hjelpe deg.

Utveksling av ideer

Har du ideer til hvordan vi kan utvikle oss? Vi hører på dine ideer og utvikler oss stadig. Sammen jobber vi om prosjekter for å nå et bredere publikum.

Store mål

Tror du at store mål er oppnåelig? Vi vil hjelpe deg til å nå dine store mål. Vårt mål er å bli den største nettsiden innenfor kosthold og helse i Norge.

Bedre måte å dele på

Sosiale medier er en god plattformer å dele sinn kunnskap og historie. Problemet er at innholdet drukner i alt annet. Med kraftmat vil du letter samle og dele med publikum.

Bli sett du også

Daglige lesere
Klikk
Innlegg

Starte for deg selv?

Å starte for seg selv krever mye, ofte mer tid og penger enn du tro. 

Før du vet om du vil ta risikoen, kan det være fornuftig å forsøke om dette passer for deg. 

Å skape innhold er en ting, men det administrativt er ikke alltid like lett.

Vi har tatt oss av plattformen slik at du kan fokusere på det du er god på.

hVA Betyr det for deg?

  • Du slipper å lage og din egen nettside. Kraftmat.no er en profesjonell nettside, med moderne design oppdatert til hvordan en nettside skal fungere i 2020. Alt det tekniske er tatt hånd om og blir oppdater jevnlig. Dette vil si at du slipper å bruke titusenvis av kroner på en webutvikler, eller å prøve å skape noe som ser ut som en side fra 2000.
  • Du slipper å tenke på hvordan du skal ta betalt. Vi har samarbeid med Vipps og klarna som gjør betaling svært enkelt for våre kunder. Du blir lønnet annenhver uke, og selvfølgelig sitter du igjen det mest av kaka. 75% vil alltid gå til deg, mens resten går til betalingsløsninger og administrasjon. Dette er penger du sannsynligvis må ut med om du hadde gjort alt selv.
  • På kraftmat.no kan du selge digitale tjeneste. Dette inkluderer coaching, E-bøker eller andre tjenester som kunder kan få tilgang til over nett. Dette opprettes enkelt, og koster heller ingenting å ha tjenester/produkter på siden. Du har også mulighet til å selge kraftmats egne produkter og tjenester.
  • Vi hjelper deg med promotering av tjenestene dine. Når du samarbeider med oss vil vi hjelpe deg til mer salg og bedre service. Vi vil aktivt dele dine produkter og innlegg slik at du vil nå ut til flere, og derfor ha større mulighet for å selge mer.

Er dette noe for deg?

Har du lyst til å hjelpe folk og tjene penger på nettet?

Har du lyst til å gjøre hobbyen om til en ekstra inntektskilde, eller til og med en heltidsjobb?

Har du lyst til å jobbe for deg selv, men i et team som har lyst til å se din suksess?

Har du lyst til å dele dine erfaringer?

Brenner du for helse og kosthold? Da har vi lyst til å komme i kontakt med deg. Sende oss en uforpliktende melding ved å bruker formen under, så kommer vi snart i kontakt med deg.

Kevin Bolstad

Daglig Leder: kraftmat.no

kevin_bolstad@kraftmat.no

Gleder meg til å høre fra deg.

Ta kontakt med oss!