Mer overskudd 
Friskere fordøyelse 
Bedre fokus 
Ned i vekt 
Med kraftmat

Kesia Meyer – Om Meg

les mer
Share on facebook
Share on email

Motta oppskrifter, tips & Inspirasjon til bedre helse.

Ingen søppelpost. Avmeld når som helst

Mitt navn er altså Kesia Meyer, jeg er 28 år og bor i Bergen. Jeg er gift på sjette året med min drømmetype, Marcus, og sammen har vi en søt enebolig og en liten russisk toy terrier som heter Mia. Jeg er en skikkelig matentusiast, og brenner for at folk skal forstå at helse og mat henger tett sammen. Jeg har tro på at en god tarmhelse er nøkkelen til bedre fysisk helse og hos noen psykisk helse også.

Jeg har faktisk fagbrev i grafisk design, men jobbet med fiber (internett) i mange år før helseproblemer tvang meg ut av arbeidslivet, noe som jeg savner masse. Jeg lider av IBS, ME og Fibromyalgi. Tre sykdommer som setter meg tilbake i hverdagen. Det er ikke så mye hjelp å få for disse sykdommene. Men jeg har prøvd alt som legene har forslått, uten så mye bedring. Jeg gikk på lavFodmap i 1,5 år. Dette hadde en viss effekt, men dessverre så sluttet effekten på meg. Men etter at jeg begynte med «kraftmat» så fungerer kroppen min mye bedre. Jeg kaller det «kraftmat» fordi jeg får krefter av maten. Også fordi det består av mye mat lagt på kraft. Men det er vel en blanding av steinalder, paelo, lavkarbo, glutenfritt, laktosefritt og tradisjon mat (som kraftkoking og fermentering) eller noe sånt. Min sykdomshistorie er ganske lang, så jeg skal ikke fortelle alt her, men du kan lese mer om dette innlegget.

Jeg har hatt mange oppturer og nedturer, og selv om jeg fremdeles er syk så brenner jeg for å lære andre om hva jeg selv har lært og erfart når det kommer til mat. Det vi putter i kroppen har virkelig noe å si. Så nå holder jeg på å utdanne meg som Kostholdsveileder på Tunsberg Medisinske skole i håp om en dag få lov å hjelpe andre. Denne bloggen er for å hjelpe, inspirere og lære andre til å se hvor enkelt det kan være å spise og leve godt.

I dag er jeg ambassadør for Naturligliv.no en nettbutikk jeg er så stolt av å kunne fremme da jeg brukte den hele tiden før jeg ble ambassadør.

Jeg er også så heldig at jeg for tiden er testperson av en sammenleggbar infrarød sauna fra radianthealth.no.

Hvis du lurer på noe så er det bare å legge igjen en kommentar eller ta kontakt!

Veien videre

Bli med i facebook-gruppen og kom i gang med kraftmat! Her finner du likesinnede og svar på dine spørsmål

Vi sender ut ukentlig nyhetsbrev for å gi deg inspirasjon om kosthold og helse. Abonnere Ved å trykke på bjellen under.

Ønsker du en plan som er 100% tilpasset deg? Det kan det bestilles HER

Del innlegget

Share on facebook
Share on email

Motta oppskrifter, tips & Inspirasjon til bedre helse.

Ingen søppelpost. Avmeld når som helst

Anonnse

Brown Modern New E-book Recipes Instagram Story (1080 x 1500 px) (3)
Din 100 % personlige kostholdsplan
"Jeg føler meg fantastisk. Det beste kostholdet jeg har prøvd!

nyhetsbrev

Motta oppskrifter, tips & Inspirasjon til bedre helse.

Ingen søppelpost. Avmeld når som helst.