Mer overskudd Bedre fordøyelse Bedre fokus Ned i vekt med kraftmat

KETO glutenfri Ostehorn

Her har vi en sunnere, form for ostehorn som du kan kose deg med til helgen eller ha i frysen når trangen til brødvarer melder seg
  • 100 gr mandelmel
  • 60 gr krem ost
  • 2 egg
  • 1 ss bakepulver
  • 1 ss xanthan gum
  • 2 ss psyllium husk
  • 100 gr revet hvitost
  • 1 ts salt
  • 1 lite dryss pepper
  • Sesam frø
  • Valmue frø

Steg 1 – Start ned å forvarme stekeovn til 180 grader over/undervarme

Steg 2 – Bland alle tørre ingredienser i en bolle og mix godt.

Steg 3 – I en annen bolle har du så ost og kremost i og varmer i micro eller vannbad til ostene er smeltet.

Steg 4 – Ha så eggene og osteblandingen i bollen med smeltet ost og mix godt til alt er en fin og jevn deig.

Steg 5 – Del så deigen inn i 4-6 biter ( alt etter hvor store du vil ha ostehormene, (selv deler jeg deigen min i 6 biter).

Steg 6 – Rull hver deig bit til en jevn pølse og form til en sirkel.

Steg 7 – Legges så på stekebrett med bakepapir i bunn.

Steg 8 – Topp med sesam, valmue frø og litt ost,

Steg 9 – Stekes på nederste rille i ovnen i ca 10 minutter ( noe avhengig av ovn )

Tips: Om du ønsker helt glutenfri bakverk så bytter du enkelt ut bakepulveret med glutenfritt

Spis deg ned i vekt og til mer energi

Spis deg ned i vekt og til mer energi

Få mer energi!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og start din reise mot en sunnere og mer energisk livsstil.