- 25 Min
KETO glutenfri Ostehorn
- 6 Porsjoner
- 100 gr mandelmel
- 60 gr krem ost
- 2 egg
- 1 ss bakepulver
- 1 ss xanthan gum
- 2 ss psyllium husk
- 100 gr revet hvitost
- 1 ts salt
- 1 lite dryss pepper
- Sesam frø
- Valmue frø
Steg 1 – Start ned å forvarme stekeovn til 180 grader over/undervarme
Steg 2 – Bland alle tørre ingredienser i en bolle og mix godt.
Steg 3 – I en annen bolle har du så ost og kremost i og varmer i micro eller vannbad til ostene er smeltet.
Steg 4 – Ha så eggene og osteblandingen i bollen med smeltet ost og mix godt til alt er en fin og jevn deig.
Steg 5 – Del så deigen inn i 4-6 biter ( alt etter hvor store du vil ha ostehormene, (selv deler jeg deigen min i 6 biter).
Steg 6 – Rull hver deig bit til en jevn pølse og form til en sirkel.
Steg 7 – Legges så på stekebrett med bakepapir i bunn.
Steg 8 – Topp med sesam, valmue frø og litt ost,
Steg 9 – Stekes på nederste rille i ovnen i ca 10 minutter ( noe avhengig av ovn )
Tips: Om du ønsker helt glutenfri bakverk så bytter du enkelt ut bakepulveret med glutenfritt
Spis deg ned i vekt og til mer energi
- Steg for steg guide som viser hvordan du skal klare det.
- Oppfølging via facebook-gruppe og e-post
- Oppfølging via facebook-gruppe og e-post
Spis deg ned i vekt og til mer energi
- Steg for steg guide som viser hvordan du skal klare det.
- Oppfølging via facebook-gruppe og e-post
- Oppfølging via facebook-gruppe og e-post