Handlekurv (0)

Handlekurven er tom.

Fortsett å handle

KETO glutenfri Ostehorn

Her har vi en sunnere, form for ostehorn som du kan kose deg med til helgen eller ha i frysen når trangen til brødvarer melder seg
Del denne oppskriften

Gratis guide

Frisk med ekte mat!

Ønsker du en kropp som spiller på lag med mer energi? Har du en tarm i ubalanse? Ønsker du å gå ned i vekt å nå din idealvekt?

Ingredienser

  • 100 gr mandelmel
  • 60 gr krem ost
  • 2 egg
  • 1 ss bakepulver
  • 1 ss xanthan gum
  • 2 ss psyllium husk
  • 100 gr revet hvitost
  • 1 ts salt
  • 1 lite dryss pepper
  • Sesam frø
  • Valmue frø

Fremgangsmåte

Steg 1 – Start ned å forvarme stekeovn til 180 grader over/undervarme

Steg 2 – Bland alle tørre ingredienser i en bolle og mix godt.

Steg 3 – I en annen bolle har du så ost og kremost i og varmer i micro eller vannbad til ostene er smeltet.

Steg 4 – Ha så eggene og osteblandingen i bollen med smeltet ost og mix godt til alt er en fin og jevn deig.

Steg 5 – Del så deigen inn i 4-6 biter ( alt etter hvor store du vil ha ostehormene, (selv deler jeg deigen min i 6 biter).

Steg 6 – Rull hver deig bit til en jevn pølse og form til en sirkel.

Steg 7 – Legges så på stekebrett med bakepapir i bunn.

Steg 8 – Topp med sesam, valmue frø og litt ost,

Steg 9 – Stekes på nederste rille i ovnen i ca 10 minutter ( noe avhengig av ovn )

Tips: Om du ønsker helt glutenfri bakverk så bytter du enkelt ut bakepulveret med glutenfritt

Del denne oppskriften

Gratis guide

Frisk med ekte mat!

Ønsker du en kropp som spiller på lag med mer energi? Har du en tarm i ubalanse? Ønsker du å gå ned i vekt å nå din idealvekt?

gratis guide fra kraftmat

Frisk med ekte mat!