Kraftmat.no

Keto Hotdogs i Wraps

Å nyte helgen med litt kreativ matlaging er alltid gøy, og disse Hotdogs i Wraps er ingen unntak. Laget med en lavkarbo-vennlig wrap som inneholder revet ost, egg og psyllumhusk, gir denne retten et spennende og smakfullt preg.

Last ned vår GRATIS guide, og start din reisen mot en slankere, sterkere og friskere kropp!

Ingredienser

  • 100 g revet ost
  • 2 ss fargetilsetting (sukkerfri)
  • 3 ss psyllumhusk
  • 4 egg
  • 1/2 ts vaniljeekstrakt
  • 1 klype salt
  • Krydder etter ønske (f.eks. hvitløkspepper, Mexicano krydder, chili)
  • Pølser

Slik gjør du

  1. Forvarm stekeovnen til 175 grader.
  2. Bland revet ost, fargetilsetting, psyllumhusk, egg, vaniljeekstrakt, salt og ønsket krydder i en bolle. Rør godt til blandingen er jevn.
  3. Del deigen i 3-4 biter og form dem til boller.
  4. Legg deigen på et stekebrett med bakepapir og trykk dem flate med fingertuppene, eventuelt med litt vann på fingrene.
  5. Stek wrapsene på nederste rille i ovnen i ca. 15 minutter, eller til de er gyldne og gjennomstekte.
  6. Mens wrapsene steker, stek pølsene lett i en stekepanne.
  7. Avkjøl wrapsene på rist.
  8. Fyll wrapsene med stekte pølser og eventuelt annet grønt du har tilgjengelig.

Last ned vår GRATIS guide, og start din reisen mot en slankere, sterkere og friskere kropp!

Spis deg ned i vekt og til mer energi

Last ned vår GRATIS guide, og start din reise mot en slankere, sterkere og friskere kropp!