Mer overskudd Friskere fordøyelse Bedre fokus Ned i vekt med kraftmat

Lavkarbo/keto ostesmørbrød

Når jeg har dårlig tid eller trenger et godt måltid i farten, så er disse brødskivene virkelig en real redning.

Spis deg ned i vekt og til mer energi med vår kostholdsplan.

Porsjoner: 1

Ingredienser:

  • 130 gr mandel mel
  • 30 gr kokos mel
  • 50 gr knust linfrø
  • 100 gr smeltet meieri smør
  • 1 klype salt
  • 1 ts glutenfritt bakepulver
  • 2 ss kokosolje
  • 2 ss xanthan gum
  • 2 ss psyllium husk
  • 20 gr hakkede gresskarkjerner
  • 20 gr sesamfrø
  • 20 gr chiafrø
  • 8 små egg

Slik gjør du:

  • Start med å forvarme stekeovn til 180 grader.
  • Bland så alt det tørre, også frøene i en bolle og rør godt.
  • Ha så i det smeltede smøret sammen med kokosoljen.
  • Bland så smør, olje sammen med det tørre.
  • Klekk så eggene i en bolle og mix godt sammen.
  • Hell så eggene i bollen med det tørre og mix til du har en jevn og fin røre.
  • I en brødform legger du bakepapir i bunn og heller så over røren.
  • Ha så over ett lite dryss sesamfrø, chiafrø og gresskarkjerner
  • Stekes på nederste rille i stekeovn i ca 45 minutter ( noe avhengig av ovn.)

Ett lite tips er å steke med varmluft de siste 5-10 minutter for å få sprø skorpe.

Om du ikke bruker hele brødet med det samme, så skjær brødet i skiver, del i porsjoner og oppbevar i frysen.

Del oppskriften

Lik oss på facebook