I en annen bolle varmer du opp cremeost og revet ost og varmer i microen til ostene er smeltet. Husk å rør godt slik at det blander seg bra.
Bland så sammen den varme osteblandingen sammen med det tørre og mix godt til du har en jevn og fin deig.
Pakk så inn deigen i plast og legg den til hvile i ca 20 min. ( Dette for at den skal få “satt seg skikkelig” )
På et bake ark legger du deigen og legger et nytt bake ark over i kjevler til du har en jevn og fin sirkel på ca 0,5 cm tykk.
Fjern så det øverste bake arket og legg pizzadeigen med bakepapir i bunn på et stekebrett.
Stekes i ca 5-8 minutter ( noe avhengig av ovn )
Bunnen taes ut når du ser at den er blitt litt brunaktig på kanten, men pass på den blir lett ferdigDa er bunnen din klar og er klar for å toppes med ditt favoritt fyll. Selv blander jeg 2 ss creme fraiche med 1 ts grønn pesto og bruker det som pizzasaus og topper pizza’n med revet ost i bunn, spekeskinke, hvitløk krydrede kjøttboller, skivet tomat og slicer med mozzarella. topp hærligheten med oregano og litt krydder etter ønske.Server gjerne sammen med en frisk salat og nyt!