- 50 Min
Ketovennlig 17. Mai bløtkake
- 6 Porsjoner
- 100 gr mandelmel
- 20 gr kokosmel
- 75 gr xylitol
- 25 gr erytriol
- 110 gr philladelphia ost
- 1,5 ts bakepulver
- 4 egg
- 1/2 ts salt
- 50 gr meieri smør
- 5 dl kremfløte til topping
- Jordbær til topping
- Blåbær til topping
Steg 1 – Start med å forvarme stekeovn til 170 grader
Steg 2 – Bland sammen smør, kremost og egg i en bolle og mix godt med en håndmikser.
Steg 3 – Ha i alle tørre ingredienser og mix til du har en jevn og fin røre.
Steg 4 – Hell så røren i en smurt liten bakeform.
Steg 5 – Kaken stekes i ca 30 minutter spå rist på nederste rille.
Steg 6 – Pisk så sammen kremfløte ved hjelp av en håndmikser til du har en tykk og fin krem.
Steg 7 – Ha så i krembollen finhakket jordbær og vend dette godt sammen.
Steg 8 – Når kaken er ferdig stekt, tar du den ut og lar den avkjøles på disken til den er blitt kald.
Steg 9 – Kaken deles så i to og fylles med pisket krem med jordbær biter i midten.
Steg 10 – Ha så litt krem på toppen og dekorer med dine favoritt bær.
Spis deg ned i vekt og til mer energi
- Steg for steg guide som viser hvordan du skal klare det.
- Oppfølging via facebook-gruppe og e-post
- Oppfølging via facebook-gruppe og e-post
Spis deg ned i vekt og til mer energi
- Steg for steg guide som viser hvordan du skal klare det.
- Oppfølging via facebook-gruppe og e-post
- Oppfølging via facebook-gruppe og e-post