Ketovennlig 17. Mai bløtkake

I anledning 17 Mai så ville jeg lage min egen Keto vennlige vri av en helt vanlig, en super god også så enkel bløtkake.
  • 100 gr mandelmel
  • 20 gr kokosmel
  • 75 gr xylitol
  • 25 gr erytriol
  • 110 gr philladelphia ost
  • 1,5 ts bakepulver
  • 4 egg
  • 1/2 ts salt
  • 50 gr meieri smør
  • 5 dl kremfløte til topping
  • Jordbær til topping
  • Blåbær til topping

Steg 1 – Start med å forvarme stekeovn til 170 grader

Steg 2 – Bland sammen smør, kremost og egg i en bolle og mix godt med en håndmikser.

Steg 3 – Ha i alle tørre ingredienser og mix til du har en jevn og fin røre.

Steg 4 – Hell så røren i en smurt liten bakeform.

Steg 5 – Kaken stekes i ca 30 minutter spå rist på nederste rille.

Steg 6 – Pisk så sammen kremfløte ved hjelp av en håndmikser til du har en tykk og fin krem.

Steg 7 – Ha så i krembollen finhakket jordbær og vend dette godt sammen.

Steg 8 – Når kaken er ferdig stekt, tar du den ut og lar den avkjøles på disken til den er blitt kald.

Steg 9 – Kaken deles så i to og fylles med pisket krem med jordbær biter i midten.

Steg 10 – Ha så litt krem på toppen og dekorer med dine favoritt bær.

Spis deg ned i vekt og til mer energi

Spis deg ned i vekt og til mer energi

Ønsker du å motta?

Fyll ut formen og motta handlelisten og kostholdsrådene.

Gratis og avmelding når som helst.