Handlekurv (0)

Handlekurven er tom.

Fortsett å handle

Ketovennlig 17. Mai bløtkake

I anledning 17 Mai så ville jeg lage min egen Keto vennlige vri av en helt vanlig, en super god også så enkel bløtkake.
Del denne oppskriften

Gratis guide

Frisk med ekte mat!

Ønsker du en kropp som spiller på lag med mer energi? Har du en tarm i ubalanse? Ønsker du å gå ned i vekt å nå din idealvekt?

Ingredienser

  • 100 gr mandelmel
  • 20 gr kokosmel
  • 75 gr xylitol
  • 25 gr erytriol
  • 110 gr philladelphia ost
  • 1,5 ts bakepulver
  • 4 egg
  • 1/2 ts salt
  • 50 gr meieri smør
  • 5 dl kremfløte til topping
  • Jordbær til topping
  • Blåbær til topping

Fremgangsmåte

Steg 1 – Start med å forvarme stekeovn til 170 grader

Steg 2 – Bland sammen smør, kremost og egg i en bolle og mix godt med en håndmikser.

Steg 3 – Ha i alle tørre ingredienser og mix til du har en jevn og fin røre.

Steg 4 – Hell så røren i en smurt liten bakeform.

Steg 5 – Kaken stekes i ca 30 minutter spå rist på nederste rille.

Steg 6 – Pisk så sammen kremfløte ved hjelp av en håndmikser til du har en tykk og fin krem.

Steg 7 – Ha så i krembollen finhakket jordbær og vend dette godt sammen.

Steg 8 – Når kaken er ferdig stekt, tar du den ut og lar den avkjøles på disken til den er blitt kald.

Steg 9 – Kaken deles så i to og fylles med pisket krem med jordbær biter i midten.

Steg 10 – Ha så litt krem på toppen og dekorer med dine favoritt bær.

Del denne oppskriften

Gratis guide

Frisk med ekte mat!

Ønsker du en kropp som spiller på lag med mer energi? Har du en tarm i ubalanse? Ønsker du å gå ned i vekt å nå din idealvekt?

gratis guide fra kraftmat

Frisk med ekte mat!