Handlekurv (0)

Handlekurven er tom.

Fortsett å handle

Ketovennlig loff med sesamfrø

Dette brødet er av den lyse sorten. Det er sukker og glutenfritt og er genialt å nyte til søndags frokosten eller som tilbehør til grillmaten nå på sommeren.
Del denne oppskriften

Gratis guide

Frisk med ekte mat!

Ønsker du en kropp som spiller på lag med mer energi? Har du en tarm i ubalanse? Ønsker du å gå ned i vekt å nå din idealvekt?

Ingredienser

  • 200 gr mandel mel
  • 30 gr kokos mel
  • 100 gr smeltet meieri smør
  • 1 klype salt
  • 1 ts glutenfritt bakepulver
  • 2-3 ss kokosolje
  • 2 ss xanthan gum
  • 2 ss psyllium husk
  • 8 små egg

Fremgangsmåte

Steg 1 – Start med å forvarme stekeovn til 180 grader.

Steg 2 – Blande så alt det tørre i en bolle og rør godt.

Steg 3 – Smelte smøret i.

Steg 4 – Bland så smør, olje sammen med det tørre.

Steg 5 – Klekk så eggene i en bolle og mix godt sammen.

Steg 6 – Hell så eggene i bollen med det tørre og mix til du har en jevn og fin røre.

Steg 7 – I en brødform legger du bakepapir i bunn og heller så over røren.

Steg 8 – Ha så over ett lite dryss sesamfrø

Steg 9 – Stekes på nederste rille i ca 30 minutter ( noe avhengig av ovn.)

Tips: Stek med varmluft de siste 5-10 minutter for å få sprø skorpe.

Tips: Om du ikke bruker hele brødet med det samme, så skjær brødet i skiver, del i porsjoner og oppbevar i frysen.

Tips: Om du bruker dette til grillmaten, så ha en skive eller to på grillen på medium varme i ett minutt

Del denne oppskriften

Gratis guide

Frisk med ekte mat!

Ønsker du en kropp som spiller på lag med mer energi? Har du en tarm i ubalanse? Ønsker du å gå ned i vekt å nå din idealvekt?

gratis guide fra kraftmat

Frisk med ekte mat!