- 45 Min
Ketovennlig loff med sesamfrø
- 8 Porsjoner
- 200 gr mandel mel
- 30 gr kokos mel
- 100 gr smeltet meieri smør
- 1 klype salt
- 1 ts glutenfritt bakepulver
- 2-3 ss kokosolje
- 2 ss xanthan gum
- 2 ss psyllium husk
- 8 små egg
Steg 1 – Start med å forvarme stekeovn til 180 grader.
Steg 2 – Blande så alt det tørre i en bolle og rør godt.
Steg 3 – Smelte smøret i.
Steg 4 – Bland så smør, olje sammen med det tørre.
Steg 5 – Klekk så eggene i en bolle og mix godt sammen.
Steg 6 – Hell så eggene i bollen med det tørre og mix til du har en jevn og fin røre.
Steg 7 – I en brødform legger du bakepapir i bunn og heller så over røren.
Steg 8 – Ha så over ett lite dryss sesamfrø
Steg 9 – Stekes på nederste rille i ca 30 minutter ( noe avhengig av ovn.)
Tips: Stek med varmluft de siste 5-10 minutter for å få sprø skorpe.
Tips: Om du ikke bruker hele brødet med det samme, så skjær brødet i skiver, del i porsjoner og oppbevar i frysen.
Tips: Om du bruker dette til grillmaten, så ha en skive eller to på grillen på medium varme i ett minutt eller to….Da blir det så crispy og digg.
Spis deg ned i vekt og til mer energi
- Steg for steg guide som viser hvordan du skal klare det.
- Oppfølging via facebook-gruppe og e-post
- Oppfølging via facebook-gruppe og e-post
Spis deg ned i vekt og til mer energi
- Steg for steg guide som viser hvordan du skal klare det.
- Oppfølging via facebook-gruppe og e-post
- Oppfølging via facebook-gruppe og e-post