Mer overskudd Bedre fordøyelse Bedre fokus Ned i vekt med kraftmat

Ketovennlig loff med sesamfrø

Dette brødet er av den lyse sorten. Det er sukker og glutenfritt og er genialt å nyte til søndags frokosten eller som tilbehør til grillmaten nå på sommeren.
  • 200 gr mandel mel
  • 30 gr kokos mel
  • 100 gr smeltet meieri smør
  • 1 klype salt
  • 1 ts glutenfritt bakepulver
  • 2-3 ss kokosolje
  • 2 ss xanthan gum
  • 2 ss psyllium husk
  • 8 små egg

Steg 1 – Start med å forvarme stekeovn til 180 grader.

Steg 2 – Blande så alt det tørre i en bolle og rør godt.

Steg 3 – Smelte smøret i.

Steg 4 – Bland så smør, olje sammen med det tørre.

Steg 5 – Klekk så eggene i en bolle og mix godt sammen.

Steg 6 – Hell så eggene i bollen med det tørre og mix til du har en jevn og fin røre.

Steg 7 – I en brødform legger du bakepapir i bunn og heller så over røren.

Steg 8 – Ha så over ett lite dryss sesamfrø

Steg 9 – Stekes på nederste rille i ca 30 minutter ( noe avhengig av ovn.)

Tips: Stek med varmluft de siste 5-10 minutter for å få sprø skorpe.

Tips: Om du ikke bruker hele brødet med det samme, så skjær brødet i skiver, del i porsjoner og oppbevar i frysen.

Tips: Om du bruker dette til grillmaten, så ha en skive eller to på grillen på medium varme i ett minutt eller to….Da blir det så crispy og digg.

Spis deg ned i vekt og til mer energi

Spis deg ned i vekt og til mer energi

Få mer energi!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og start din reise mot en sunnere og mer energisk livsstil.