Steg 1 – Start med å brune finhakket løk og hvitløk på stekepannen sammen med et dryss salt.
Steg 2 – Kutt opp blomkål bukettene i små biter og ha dem i en bolle med et lite dryss salt i. Varme blomkål i micro ovn i ca 4-5 minutter.
Steg 3 – I en panne for seg selv smelter du smøret, ha så i buljong og alle krydder og mix godt sammen.
Steg 4 – Ha så i creme fraiche, revet ost og en desj vann og rør jevnlig mens du rører godt. La koke ett par minutter.
Steg 5 – Bland så sammen alt i ett….blomkål, løk og ostesaus og hell over i en ildfast form.
Steg 6 – Strø hakkede pinjekjerner og revet ost på toppen.
Steg 7 – Avslutt med et dryss timian / oregano / basilikum
Steg 8 – Stekes i stekeovn på 200 grader til osten er gylden og crispy.
Facebook-grupper bygger virkelig på fellesskap, noe som er er avgjørende for langvarig suksess.
Gratis og avmelding når som helst.