Mer overskudd 
Friskere fordøyelse 
Bedre fokus 
Ned i vekt 
Med kraftmat

Ketovennlig Mozzarella pinner dyppet i salsa og rømme

Her har vi en snack som er genial og servere til barna så likt som en forrett om du vil overraske gjestene dine med en sunnere variant av crispy oste stick´s
DeL

Kom i gang med et bedre kosthold i dag!

Porsjoner: 8

Ingredienser:

  • 4 remser mozzerella stenger
  • 1 dl mandelmel
  • 2 håndfulle bacon chips
  • 1 dl revet parmesan ost
  • 3 egg
  • 1 ts papper
  • 1 ts salt
  • 1 ts hvitløkspulver
  • 1 ts løkpulver
  • 1 ts grillkrydder

Slik gjør du:

Steg 1 – Start med å forvarme stekeovn til 180 grader.

Steg 2 – Samle så bacon chips i en tett pose og kjevle til mindre biter.

Steg 3 – I en bolle blander du alle tørre ingredienser.

Steg 4 – I en bolle for seg selv pisker du til eggene.

Steg 5 – Skjær så mozzarella pinnene på midten slik at du får 8 halve deler.

Steg 6 – Fukt pinnene i egg og rull så rundt i melblandingen. Gjør dette i ett per runder eller til osten er dekket med egg og den tørre blandingen.

Steg 7 – Det kan bli noe grisete, da kan du rulle inn det tørre i håndflatene i rulle til hele osterullen er dekket i melblandingen.

Steg 8 – Legg så på stekeplate med bakepapir i bunn.

Steg 9 – Stekes i ca 10-12 minutter eller til osten pipler ut fra sidene.

Tips: Etter halve steketiden kan det være lurt å vende den på stekebrettet.

Server gjerne sammen med frisk rømme og spicy salsa.

Nytes når de er nystekt eller oppbevares i frysen.

nyhetsbrev

Motta oppskrifter, tips & Inspirasjon til bedre helse.

Ingen søppelpost. Avmeld når som helst.