Ketovennlig Mozzarella pinner dyppet i salsa og rømme

Spis deg ned i vekt og til mer energi med vår kostholdsplaner
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
- Middels
- 35 Min
- 8 Porsjoner
Ingredienser:
- 4 remser mozzerella stenger
- 1 dl mandelmel
- 2 håndfulle bacon chips
- 1 dl revet parmesan ost
- 3 egg
- 1 ts papper
- 1 ts salt
- 1 ts hvitløkspulver
- 1 ts løkpulver
- 1 ts grillkrydder
Slik gjør du:
Steg 1 – Start med å forvarme stekeovn til 180 grader.
Steg 2 – Samle så bacon chips i en tett pose og kjevle til mindre biter.
Steg 3 – I en bolle blander du alle tørre ingredienser.
Steg 4 – I en bolle for seg selv pisker du til eggene.
Steg 5 – Skjær så mozzarella pinnene på midten slik at du får 8 halve deler.
Steg 6 – Fukt pinnene i egg og rull så rundt i melblandingen. Gjør dette i ett per runder eller til osten er dekket med egg og den tørre blandingen.
Steg 7 – Det kan bli noe grisete, da kan du rulle inn det tørre i håndflatene i rulle til hele osterullen er dekket i melblandingen.
Steg 8 – Legg så på stekeplate med bakepapir i bunn.
Steg 9 – Stekes i ca 10-12 minutter eller til osten pipler ut fra sidene.
Tips: Etter halve steketiden kan det være lurt å vende den på stekebrettet.
Server gjerne sammen med frisk rømme og spicy salsa.
Nytes når de er nystekt eller oppbevares i frysen.
Del Innlegget
Spis deg ned i vekt og til mer energi med vår kostholdsplaner
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.