Mer overskudd 
Friskere fordøyelse 
Bedre fokus 
Ned i vekt 
Med kraftmat

Ketovennlig rekesalat med dill & lime

Denne godbiten er så enkel og kjapp og lage, og passer perfekt til så mange anledninger.
DeL

Kom i gang med et bedre kosthold i dag!

Porsjoner: 2

Ingredienser:

  • 3 ss seter rømme
  • 3 ss creme fraiche
  • 3 ss majones (her bruker jeg merket real)
  • 2 ts lime
  • 1 lite dryss pepper
  • 1 fedd hvitløk
  • 1-2 ts djonn sennep
  • 2 ss fersk dill
  • 1 stk vårløk
  • 1/2 selleri
  • 1/2 liten rødløk
  • 2 håndfuller ferske reker

Slik gjør du:

Steg 1 – Start med å hakke rødløk, hvitløk, selleri, dill, og vårløk i små biter.

Steg 2 – I en bolle har du i rømme, creme fraiche, lime juice, majones, sennep, pepper og blander godt.

Steg 3 – Ha så alle de finhakkede ingrediensene oppi bollen og mix.

Steg 4 – Til slutt har du oppi ferske reker og bland alt godt sammen.

Steg 5 – Sett så i kjøleskap, så alle smakene får satt seg.

Om du ønsker en fastere konsistens eller liker den best litt tynnere, så justerer du enkelt med vesken

TIps: Bruk denne rekesalaten på ketobrød!

nyhetsbrev

Motta oppskrifter, tips & Inspirasjon til bedre helse.

Ingen søppelpost. Avmeld når som helst.