- 15 Min
Kokosyoghurt
Jeg kan fint innrømme at jeg er ikke alltid like glad i mat som smaker for mye kokos, og når jeg har kjøpt ferdig kokos yoghurt så har det ikke vært så stor suksess. Men jeg må innrømme at jeg nå er kokosyoghurt frelst! Og jeg er ikke flau for å si det en gang. Super godt og lett å lage. Det tar dog 2-4 dager på benken, men med litt planlegging så er ikke det noe problem.
- 6 Porsjoner
- 2 bokser kokosmelk – jeg bruker bare den tykke delen
- 2 ts probotika eller innholdet i 2 kaplser med melkesyretabeletter
- 1 ts vaniljepulver
Steg 1 – Rør sammen alt sammen å ha i et rent glass.
Steg 2 – Ta over et kjøkkenhåndkle og fest med et strikk. La den stå på kjøkkenbenken i 2-4 dager. Det kommer an på hvor tykk du vil ha den, og hvor syrlig smak du liker.
Tips – Vaniljepulveret tar vekk litt av den syrlige smaken, så føl deg litt frem.
Spis deg ned i vekt og til mer energi
- Steg for steg guide som viser hvordan du skal klare det.
- Oppfølging via facebook-gruppe og e-post
- Oppfølging via facebook-gruppe og e-post
Spis deg ned i vekt og til mer energi
- Steg for steg guide som viser hvordan du skal klare det.
- Oppfølging via facebook-gruppe og e-post
- Oppfølging via facebook-gruppe og e-post