Kraftmat.no

Kremet Kyllingfilet i Paprikabåt

Denne oppskriften kombinerer smaken av saftig kyllingfilet og kremet ostesaus, alt pakket inn i en herlig paprikabåt. Enkelt å lage og full av smak.

Last ned vår GRATIS guide, og start din reisen mot en slankere, sterkere og friskere kropp!

Ingredienser

1 stor paprika
200 g kremost
3 ss fløte
100 g finhakket kyllingfilet
Finhakket basilikum
100 g revet ost
1 egg

Slik gjør du

  1. Forvarm stekeovnen til 180 grader.
  2. Bland sammen kremost og revet ost i en mikrobølgesikker bolle, og varm opp i mikrobølgeovnen i 2-3 minutter til blandingen er smeltet og glatt.
  3. Tilsett egg, fløte, finhakket kyllingfilet, ønsket krydder og finhakket basilikum i den varme osteblandingen. Bland godt sammen.
  4. Skjær paprikaen i to på langs, og fjern frøene og membranene.
  5. Fordel kylling-osteblandingen jevnt i paprikabåtene, og dryss litt ekstra revet ost på toppen.
  6. Stek paprikabåtene i ovnen i 10-12 minutter, eller til osten på toppen er gylden og boblende.

Last ned vår GRATIS guide, og start din reisen mot en slankere, sterkere og friskere kropp!

Spis deg ned i vekt og til mer energi

Last ned vår GRATIS guide, og start din reise mot en slankere, sterkere og friskere kropp!