Denne suppen er rask å lage og den smaker utrolig godt. Det passer fint å ha noen egg oppi for å øke næringsinnholdet.
- Vanskelighetsgrad: Enkel
- Tid: 20-40 minutter
- Porsjoner: 2
Ingredienser
- smør til steking
- 1 gul løk
- 3 hvitløksfedd
- paprikakrydder
- 3 laurbærblader
- 4 ss. sæterrømme
- 3 esker hakkede tomater (390 gram per)
- 2 dl. grønnsaksbuljong
- 2-3 kokte egg

Finhakk 1 gul løk og 3 hvitløksfedd. Ha litt smør i en stekepanne og tilsett løk, hvitløk og litt paprikapulver.

Dette skal surre til løken blir gyllen, før du tilsetter hakkede tomater. Rør godt og la hele blandingen småkoke på medium til høy varme.

Tilsett sæterrømme underveis og la det småkoke til det begynneer å tykne. Sett deretter ned varmen til medium.

Rør inn buljongen (løs opp buljonterningen i 2 dl. kokende vann). Bruk en stavmikser til å lage blandingen til en suppe, smak til med salt og pepper.

Serveres med egg om du ønsker det