Kyllinglår med sellerirotmos

Kyllinglår med sellerirotmos

Kyllinglår med sellerirotmos er for meg en enkel og grei middag. Kyllinglåret kan tilberedes i stekeovn eller i pannen. Jeg pleier å kjøpe stange eller en form for økologisk kylling, da jeg syntes konvensjonell kylling ikke har så veldig god smak. Jeg liker å lage en sellerirotmos i tillegg til litt andre grønnsaker som tomat, sopp og masse hvitløk. 

Ingredienser

  • 100 gram kyllinglår (1 stk)
  • 1 sellerirot
  • 40 gram meierismør til steking og til sellerirotpure
  • Ønskede grønnsaker som hvitløk,tomat,sopp etc

Stek kyllinglåret i stekepannen med smør og hvitløk. Du kan også steke det i stekeovnen, se ansvisning på pakken. Dette er ofte litt enklere da kyllinglår kan ta lang tid å steke i panne. 

Kutt opp sellerirot og kok til den er mør. Tilsett smør og mos med en stavmikser. 

Grønnsakene du velger kan enten kokes i vann eller stekes sammen med kyllinglåret i stekepannen eller ovnen. Jeg foretrekker å ha f.eks tomater,hvitløk,squash sammen med kyllinglåret i ovnen. 

Ønsker du mer kalorier kan du ta to kyllinglår eller tilsette mer smør i sellerirotmosen. 

Motta nyhetsbrev

Vårt mål er å vise deg naturlige metoder for å gjenopprette din helse. Vi tro at om du gir kroppen de riktige byggeklossen, vil du bygge opp din styrke og vitalitet til det nivået kroppen din virkelig er ment for.

Flere oppskrifter