Kraftmat.no

Kyllingsuppe i spinat og blomkål

Her har vi en herlig liten godsak som smaker nammenam, metter godt og er super når som helst om du vil ha noe riktig så sunt og godt å kose deg med.

Last ned en av våre GRATIS guider, og start din reisen mot en slankere, streker og friskere kropp!

Ingredienser

  • 1 pose spinat
  • 300 gr kyllingfilet i strimler
  • 2 ss avokado olje
  • 1 ts salt
  • 1 ts pepper
  • 1/2 ts chilli
  • 2 terninger kyllingbuljong
  • 1 liter vann
  • 1 blomkål
  • 2 fedd hvitløk
  • 1/2 løk
  • 3-4 strimler vårløk

Slik gjør du

Steg 1 – Start med å kutte opp løk, hvitløk og kyllingfilet i mindre biter.

Steg 2 – Bland sammen vann og buljongterninger i en bolle for seg selv.

Steg 3 – Ha løk, hvitløk , spinat og vårløk i en panne på medium temperatur sammen med avokado olje og la det surre til den er noe gylden.

Steg 4 – Rasp blomkål til ris ved hjelp av rivjern.

Steg 5 – Brun kyllingkjøtt og blomkål ris på stekepannen sammen med salt, pepper og litt chilli.

Steg 6 – Hell så buljong vannet over i en panne og ha over spinat og løk blandingen og kyllingkjøttet slik at alt blander seg godt og la supper pludre på medium temperatur i ca 5-7 minutter.

Last ned en av våre GRATIS guider, og start din reisen mot en slankere, streker og friskere kropp!