Her har vi en herlig liten godsak som smaker nammenam, metter godt og er super når som helst om du vil ha noe riktig så sunt og godt å kose deg med.
Steg 1 – Start med Ã¥ kutte opp løk, hvitløk og kyllingfilet i mindre biter.
Steg 2 – Bland sammen vann og buljongterninger i en bolle for seg selv.
Steg 3 – Ha løk, hvitløk , spinat og vÃ¥rløk i en panne pÃ¥ medium temperatur sammen med avokado olje og la det surre til den er noe gylden.
Steg 4 – Rasp blomkÃ¥l til ris ved hjelp av rivjern.
Steg 5 – Brun kyllingkjøtt og blomkÃ¥l ris pÃ¥ stekepannen sammen med salt, pepper og litt chilli.
Steg 6 – Hell sÃ¥ buljong vannet over i en panne og ha over spinat og løk blandingen og kyllingkjøttet slik at alt blander seg godt og la supper pludre pÃ¥ medium temperatur i ca 5-7 minutter.