Kyllingsuppe i spinat og blomkål

Kyllingsuppe i spinat og blomkål

Her har vi en herlig liten godsak som smaker nammenam, metter godt og er super når som helst om du vil ha noe riktig så sunt og godt å kose deg med.

Ingredienser

  • 1 pose spinat
  • 300 gr kyllingfilet i strimler
  • 2 ss avokado olje
  • 1 ts salt
  • 1 ts pepper
  • 1/2 ts chilli
  • 2 terninger kyllingbuljong 
  • 1 liter vann
  • 1 blomkål
  • 2 fedd hvitløk
  • 1/2 løk
  • 3-4 strimler vårløk 

Start med å kutte opp løk, hvitløk og kyllingfilet i mindre biter.

Bland sammen vann og buljongterninger i en bolle for seg selv.

Ha løk, hvitløk , spinat og vårløk i en panne på medium temperatur sammen med avokado olje og la det surre til den er noe gylden.

Rasp blomkål til ris ved hjelp av rivjern.

Brun kyllingkjøtt og blomkål ris på stekepannen sammen med salt, pepper og litt chilli.

Hell så buljong vannet over i en panne og ha over spinat og løk blandingen og kyllingkjøttet slik at alt blander seg godt og la supper pludre på medium temperatur i ca 5-7 minutter.

Motta nyhetsbrev

Vårt mål er å vise deg naturlige metoder for å gjenopprette din helse. Vi tro at om du gir kroppen de riktige byggeklossen, vil du bygge opp din styrke og vitalitet til det nivået kroppen din virkelig er ment for.

Flere oppskrifter

nyhetsbrev 
Motta Oppskrifter
Motta Helsetips
Motta Nyttige lenker

Skriv inn din e-post for å motta gratis nyhetsbrev

Ingen søppelpost. Avmeld når som helst.

Velkommen

Logg deg inn for å ta i bruk ditt medlemskap på kraftmat.no