Kyllingsuppe i spinat og blomkål

Her har vi en herlig liten godsak som smaker nammenam, metter godt og er super når som helst om du vil ha noe riktig så sunt og godt å kose deg med.
  • 1 pose spinat
  • 300 gr kyllingfilet i strimler
  • 2 ss avokado olje
  • 1 ts salt
  • 1 ts pepper
  • 1/2 ts chilli
  • 2 terninger kyllingbuljong
  • 1 liter vann
  • 1 blomkål
  • 2 fedd hvitløk
  • 1/2 løk
  • 3-4 strimler vårløk

Steg 1 – Start med å kutte opp løk, hvitløk og kyllingfilet i mindre biter.

Steg 2 – Bland sammen vann og buljongterninger i en bolle for seg selv.

Steg 3 – Ha løk, hvitløk , spinat og vårløk i en panne på medium temperatur sammen med avokado olje og la det surre til den er noe gylden.

Steg 4 – Rasp blomkål til ris ved hjelp av rivjern.

Steg 5 – Brun kyllingkjøtt og blomkål ris på stekepannen sammen med salt, pepper og litt chilli.

Steg 6 – Hell så buljong vannet over i en panne og ha over spinat og løk blandingen og kyllingkjøttet slik at alt blander seg godt og la supper pludre på medium temperatur i ca 5-7 minutter.

Spis deg ned i vekt og til mer energi

Spis deg ned i vekt og til mer energi

Ønsker du å motta?

Fyll ut formen og motta handlelisten og kostholdsrådene.

Gratis og avmelding når som helst.