Laks med blomkålmos

Laks med blomkålmos

Beskrivelse

Stekt laks med blomkålmos er noe jeg lager ganske ofte. Jeg pleier også ha en form for grønnsaker til. Alt fra asparges, tomater, brokkoli eller bare en salat. Det er en middag så er ganske rask å lage, metter godt og gir god næring. 

Oppskrift

  • 200 gram laks/ørret
  • 20 gram meierismør til steking + til blomkålmos
  • 1/2 blomkål
  • Kokt asparges, rosenkål eller lignende.

Slik gjør du

  • Kutt opp blomkål og sett til koking
  • Stek laksen i ovn på 200 grader i 15 minutter eller stek i stekepannen. 
  • Kok grønnsaker hvis du har det eller stek asparges på stekepannen sammen med litt tomat. Litt hvitløk er heller aldri feil. 
  • Når blomkålen er ferdig kokt, siler du av vannet og tilsetter smør. Mos alt med en stavmikser. Smak til med salt og pepper. 

Motta nyhetsbrev

Vårt mål er å vise deg naturlige metoder for å gjenopprette din helse. Vi tro at om du gir kroppen de riktige byggeklossen, vil du bygge opp din styrke og vitalitet til det nivået kroppen din virkelig er ment for.

Kanskje du også liker