Lammekoteletter med rotgrønnsaker

Lammekoteletter med rotgrønnsaker

Beskrivelse

Lammekoteletter i ovnen er undervurdert. De smaker utrolig godt og er ikke så kraftig på smak som man skulle tro. Jeg pleier å marinere de i smør, hvitløk og litt provence eller lignende krydder. Dette setter god smak. Man kan ha stekte rotgrønnsaker til eller bare lage seg en enkel salat.

Oppskrift

  • Tid: 20 minutter
  • Porsjoner: 1 personer - ca 600 kcal
  • Ingredienser:
  • 150 gram lammekoteletter
  • 20 gram meierismør
  • 100 gram gulrot
  • 100 gram sellerirot
  • 100 gram løk
  • Lag marinade av smør og hvitløk

Slik gjør du

  • Mariner kotelettene i smør, hvitløk og provencekrydder
  • Sett ovnen på 180 grader
  • Kutt opp rotgrønnsakene og legg på et stekebrett.
  • Legg deretter lammekotelettene sammen med rotgrønnsakene. 
  • Stek i 20-25 minutter. Ønsker du mer stekte rotgrønnsaker kan du la disse steke i 15-20 minutter før du setter inn kotelettene. 
  • Nyt et herlig, gressforet og næringsrikt måltid. 
DEL

Gratis nyhetsbrev 

Vårt mål er å vise deg naturlige metoder for å gjenopprette din helse. Vi tro at om du gir kroppen de riktige byggeklossen, vil du bygge opp din styrke og vitalitet til det nivået kroppen din vikelig er ment til.

  • Motivasjon
  • Oppskrifter
  • Helse
  • Motivasjon
  • Oppskrifter
  • Helse