Lammekoteletter med rotgrønnsaker

Lammekoteletter med rotgrønnsaker

Lammekoteletter i ovnen er undervurdert. De smaker utrolig godt og er ikke så kraftig på smak som man skulle tro. Jeg pleier å marinere de i smør, hvitløk og litt provence eller lignende krydder. Dette setter god smak. Man kan ha stekte rotgrønnsaker til eller bare lage seg en enkel salat.

Ingredienser

  • 150 gram lammekoteletter
  • 20 gram meierismør
  • 100 gram gulrot
  • 100 gram sellerirot
  • 100 gram løk
  • Lag marinade av smør og hvitløk

Mariner kotelettene i smør, hvitløk og provencekrydder

Sett ovnen på 180 grader

Kutt opp rotgrønnsakene og legg på et stekebrett.

Kutt opp rotgrønnsakene og legg på et stekebrett.

Legg deretter lammekotelettene sammen med rotgrønnsakene. 

Stek i 20-25 minutter. Ønsker du mer stekte rotgrønnsaker kan du la disse steke i 15-20 minutter før du setter inn kotelettene. 

Nyt et herlig, gressforet og næringsrikt måltid. 

Motta nyhetsbrev

Vårt mål er å vise deg naturlige metoder for å gjenopprette din helse. Vi tro at om du gir kroppen de riktige byggeklossen, vil du bygge opp din styrke og vitalitet til det nivået kroppen din virkelig er ment for.

Flere oppskrifter

nyhetsbrev 
Motta Oppskrifter
Motta Helsetips
Motta Nyttige lenker

Skriv inn din e-post for å motta gratis nyhetsbrev

Ingen søppelpost. Avmeld når som helst.

Velkommen

Logg deg inn for å ta i bruk ditt medlemskap på kraftmat.no