Kraftmat.no

Lammekoteletter med blomkål og squash

Kjøtt fra deilig norsk lam som har fått beitet på fjellet er noe av det beste du kan spise. Lam har en nærmest perfekt ratio mellom omega 3 og 6 fettsyrer og det er lett å få tak i norsk av god kvalitet. Dette er en enkel og god middag som ikke tar for lang tid å lage. Serveres med friske grønnsaker, godt med fett og smakfullt krydder.

Last ned vår GRATIS guide, og start din reisen mot en slankere, sterkere og friskere kropp!

Ingredienser

  • 1 Porsjon
  • Under 20 min
  • Enkel

Ingredienser

  • Kokosolje eller ghee til steking
  • 1 medium lammekotelett
  • ½ medium blomkål
  • ¼ Squash
  • ½ ts gurkemeie
  • ¼ ts ingefær (malt)
  • Salt & pepper
  • Litt Timian (kan sløyfes)
  • Litt Rosmarin (kan sløyfes)

Per porsjon:

  • Kacl: Ca 750
  • Karbohydrat: 7g
  • Fett: 59g
  • Protein: 41,5g

Kopi av Kopi av Uten navn 4

Kutt opp blomkålen i små biter og stek på en panne med kokosolje eller ghee.

Kopi av Kopi av Uten navn 5

Underveis krydrer du med gurkemeie og ingefær. Evt bare salt og pepper

Kopi av Kopi av Uten navn 6

Etter 5 minutters steking tar du vekk panne og setter et lokk over.

Kopi av Kopi av Uten navn 7

Finn så frem en ny panne og stek koteletten(e). krydre med salt, pepper, timian og rosmarin.

Kopi av Kopi av Uten navn 8

Noen minutter før koteletten er ferdigstekt legger du på oppkuttet squash, og lar den steke med koteletten i noen minutter.

Kopi av Kopi av Uten navn 9

Rør gjerne squashen i pannen slik de får deilig fett og krydder på seg.

Kopi av Kopi av Uten navn 10

Rør gjerne squashen i pannen slik de får deilig fett og krydder på seg.

Slik gjør du

Last ned vår GRATIS guide, og start din reisen mot en slankere, sterkere og friskere kropp!

Spis deg ned i vekt og til mer energi

Last ned vår GRATIS guide, og start din reise mot en slankere, sterkere og friskere kropp!