Beskrivelse
Barer som jeg tåler er vanskelig å komme over i farten. Og med så mye annet med et helse frembringende kosthold, så krever også mat på farten planlegging.
Oppskrift
- Tid: 30 minutter (6-8timer)
- Porsjoner: 5-6
- Ingredienser:
- Bar
- 3 ss nøttesmør
- 1 ss smeltet kokosolje
- 2 dl hakkede mandler
- 1 dl linfrø
- 2 ss chiafrø
- 1,5 dl gresskarfrø
- 1 dl kokosmasse
- 1 ts ceylon kanel
- Topping
- 1 ts smeltet kokosolje
- 4-5 ruter 70% sokolade
- litt hakkende mandler til topping
Slik gjør du
- Bland alt til baren godt sammen. Det kan hende du må kna litt for å få nøttesmøret sikkelig inn i blandingen. Press ned i bunnen på en liten brødform med bakepapir i bunn. Rør i sjokolade ruter i den smeltete kokosoljen og topp så blandingen over baren i brødformer. Strø over med hakkende mandler på toppen. Ha så i kjøleskapet i 4-5 timer før du kutter den i 6-8 biter. Om du har dårlig tid kan du hive brødformer en halvtime i frysen også før du kutter opp. Oppbevares i lukket boks i kjøleskapet i en ukes tid.
- Jeg bløtlegger nøtter før jeg lager barer, om du er interessert i hvorfor eller hvordan, så finner du det ved å klikke her