Lavkarbo bar

Beskrivelse

Barer som jeg tåler er vanskelig å komme over i farten. Og med så mye annet med et helse frembringende kosthold, så krever også mat på farten planlegging.

Oppskrift

  • Bar
  • 3 ss nøttesmør
  • 1 ss smeltet kokosolje
  • 2 dl hakkede mandler
  • 1 dl linfrø
  • 2 ss chiafrø
  • 1,5 dl gresskarfrø
  • 1 dl kokosmasse
  • 1 ts ceylon kanel
  • Topping
  • 1 ts smeltet kokosolje
  • 4-5 ruter 70% sokolade
  • litt hakkende mandler til topping

Slik gjør du

  • Bland alt til baren godt sammen. Det kan hende du må kna litt for å få nøttesmøret sikkelig inn i blandingen. Press ned i bunnen på en liten brødform med bakepapir i bunn. Rør i sjokolade ruter i den smeltete kokosoljen og topp så blandingen over baren i brødformer. Strø over med hakkende mandler på toppen. Ha så i kjøleskapet i 4-5 timer før du kutter den i 6-8 biter. Om du har dårlig tid kan du hive brødformer en halvtime i frysen også før du kutter opp. Oppbevares i lukket boks i kjøleskapet i en ukes tid.
  • Jeg bløtlegger nøtter før jeg lager barer, om du er interessert i hvorfor eller hvordan, så finner du det ved å klikke her

Motta nyhetsbrev

Vårt mål er å vise deg naturlige metoder for å gjenopprette din helse. Vi tro at om du gir kroppen de riktige byggeklossen, vil du bygge opp din styrke og vitalitet til det nivået kroppen din virkelig er ment for.

Flere oppskrifter

nyhetsbrev 
Motta Oppskrifter
Motta Helsetips
Motta Nyttige lenker

Skriv inn din e-post for å motta gratis nyhetsbrev

Ingen søppelpost. Avmeld når som helst.

Velkommen

Logg deg inn for å ta i bruk ditt medlemskap på kraftmat.no