Kraftmat.no

Lavkarbo blomkålmos med stekte pølser & friske urter

Denne oppskriften gir en sunn og smakfull lavkarbo-variant av den klassiske retten med pølse og potetmos. Den blomkålmosen er rask og enkel å lage, og den serveres sammen med stekte pølser for en tilfredsstillende middag.

Last ned vår GRATIS guide, og start din reisen mot en slankere, sterkere og friskere kropp!

Ingredienser

Pølser
1 blomkål
2 ts meierismør
3 ss usøtet mandelmelk
2 ts kremost
2 ts fløte
1/2 ts salt
1 klype pepper
Revet ost og friske urter til servering

Slik gjør du

  1. Rens blomkålen og kutt den opp i mindre biter.
  2. Kok blomkålbiter i litt vann med et dryss salt til de er myknet.
  3. Overfør de kokte blomkålbiter til en kjøkkenmaskin og tilsett salt, pepper, kremost, mandelmelk og smør. Bland godt.
  4. Stek pølsene på en panne til de er gjennomstekte.
  5. Server blomkålmosen rykende varm sammen med de stekte pølsene.
  6. Dryss over revet ost og friske urter før servering.

Last ned vår GRATIS guide, og start din reisen mot en slankere, sterkere og friskere kropp!

Spis deg ned i vekt og til mer energi

Last ned vår GRATIS guide, og start din reise mot en slankere, sterkere og friskere kropp!