Kraftmat.no

Lavkarbo/Keto Baguetter

Ønsker du en deilig og mettende frokost? Fyll dem med ditt favorittpålegg og nyt en smakfull start på dagen.

Last ned vår GRATIS guide, og start din reisen mot en slankere, sterkere og friskere kropp!

Ingredienser

  • 170 g mandelmel
  • 30 g kokosmel
  • 30 g havrefiber
  • 2-3 ss knuste linfrø
  • 100 g smeltet smør
  • 1 klype salt
  • 1 ts bakepulver
  • 2 ss kokosolje
  • 2 ss xanthangum
  • 2 ss psylliumhusk
  • 8 små egg

Disse keto baguettene er en herlig variasjon til vanlige baguetter. Med en blanding av mandelmel, kokosmel og havrefiber, gir de en fyldig og mettende opplevelse. Enkle å lage og enda enklere å nyte.

Slik gjør du

  1. Forvarm stekeovnen til 180 grader.
  2. Bland alle de tørre ingrediensene godt sammen i en bolle.
  3. Smelt smøret og bland det sammen med oljen i de tørre ingrediensene.
  4. I en annen bolle, visp eggene godt sammen.
  5. Hell eggene i bollen med de tørre ingrediensene og rør til du har en jevn røre.
  6. La deigen hvile i ca. 15 minutter.
  7. Trill deigen ut til en lang pølse og kutt den opp i 10-12 like store biter.
  8. Form hvert stykke deig til en baguette og legg dem på et bakepapirkledd stekebrett.
  9. Pensle baguettene med pisket egg eller vann.
  10. Dryss sesamfrø og valmuefrø over baguettene.
  11. Lag tre snitt på tvers av hver baguette med en kniv.
  12. Stek baguettene på nederste rille i stekeovnen i ca. 20-25 minutter, eller til de er gylne og gjennomstekte.
  13. For en ekstra sprø skorpe, kan du bruke varmluft de siste 5-8 minuttene av steketiden.

Last ned vår GRATIS guide, og start din reisen mot en slankere, sterkere og friskere kropp!

Spis deg ned i vekt og til mer energi

Last ned vår GRATIS guide, og start din reise mot en slankere, sterkere og friskere kropp!