Handlekurv (0)

Handlekurven er tom.

Fortsett å handle

Lavkarbo Kokoskuler med Sjokolade og Vanilje

Tilfredsstill søtsuget på en lavkarbo-vennlig måte. Laget med sjokoladechips og vanilje for en ekstra smakfull opplevelse.
Del denne oppskriften

Gratis guide

Frisk med ekte mat!

Ønsker du en kropp som spiller på lag med mer energi? Har du en tarm i ubalanse? Ønsker du å gå ned i vekt å nå din idealvekt?

Ingredienser

  • 40 g sjokoladechips
  • 3 ss peanøttsmør
  • 4 ss kakaopulver
  • 3 ts Sukrin melis (eller annen søtning etter ønske)
  • 2-3 dråper vaniljeekstrakt
  • 3 ss mandelmel
  • 1 ss smeltet meierismør
  • 50 g sukkerfri kokosmasse

Fremgangsmåte

  1. Smelt sjokoladechips i vannbad.
  2. I en bolle, bland sammen de tørre ingrediensene: kakaopulver, Sukrin melis og mandelmel.
  3. Tilsett smeltet smør, vaniljeekstrakt og peanøttsmør i den tørre blandingen. Rør godt.
  4. Bland inn smeltet sjokoladechips til alt er jevnt fordelt.
  5. Form blandingen til små kuler og plasser dem på et brett eller plate dekket med bakepapir.
  6. Sett kokoskulene i fryseren i minst 2 timer, eller til de er faste.
  7. Server og nyt disse lavkarbovennlige alternativene til julesnacks når suget etter noe godt melder seg.
Del denne oppskriften

Gratis guide

Frisk med ekte mat!

Ønsker du en kropp som spiller på lag med mer energi? Har du en tarm i ubalanse? Ønsker du å gå ned i vekt å nå din idealvekt?

gratis guide fra kraftmat

Frisk med ekte mat!