Handlekurv (0)

Handlekurven er tom.

Fortsett å handle

Lavkarbo Konfekt med Salt Karamell og Sjokolade

Tilfredsstill søtsuget ditt med disse hjemmelagde Konfektbitene med salt karamell og sjokoladetrekk. Laget med sukkerfri karamell og mørk sjokolade, toppet med nøtter og kokos.
Del denne oppskriften

Gratis guide

Frisk med ekte mat!

Ønsker du en kropp som spiller på lag med mer energi? Har du en tarm i ubalanse? Ønsker du å gå ned i vekt å nå din idealvekt?

Ingredienser

  • 100 gram sukrin melis
  • 2 dl fløte
  • 2 ss vann
  • 1 klype salt
  • 1/4 ts molasse
  • 3 ss meierismør
  • 1 plate mørk sukkerfri sjokolade (80%)
  • Hakket kokosflak, pistasjnøtter og valnøtter til topping

Fremgangsmåte

  1. Hell sukrin melis og fløte i en kjele og la det småkoke på medium varme.
  2. Når blandingen begynner å koke, tilsett vann, molasse og salt. Rør jevnlig i ca. 25 minutter til blandingen tykner.
  3. Tilsett meierismør og la det koke videre i ca. 5 minutter.
  4. Hell den tykkede karamellblandingen i en form eller beholder foret med bakepapir. La det avkjøles til det stivner.
  5. Smelt sukkerfri sjokolade i vannbad.
  6. Når karamellen er stivnet, hell den smeltede sjokoladen over og glatt den forsiktig ut med en skje eller spatel.
  7. Strø hakket kokosflak, pistasjnøtter og valnøtter over den smeltede sjokoladen.
  8. Avkjøl konfekten i kjøleskapet over natten.
  9. Neste dag, skjær konfekten i små biter og nyt!

Tips: For enklere håndtering, kan du også helle den varme karamellen i små isbitformer og deretter helle smeltet sjokolade over.

Del denne oppskriften

Gratis guide

Frisk med ekte mat!

Ønsker du en kropp som spiller på lag med mer energi? Har du en tarm i ubalanse? Ønsker du å gå ned i vekt å nå din idealvekt?

gratis guide fra kraftmat

Frisk med ekte mat!