- 30 Min
Lavkarbo Mini kjøttmuffins med sjampinjong & bacon, toppet med smeltet ost
- 4 Porsjoner
- 1 kjøttdeig
- 100 gr sjampinjong
- 140 gr bacon
- 1 egg
- salt pepper
- basilikum
- oregano
- paprika
- revet ost
Steg 1 – Start med å forvarme stekeovn til 200 grader.
Steg 2 – Bland kjøttdeig, krydder og egg i en bolle og jobb det godt sammen
Steg 3 – Fres opp sjampinjong og bacon på stekepannen til det har får litt gyllent.
Steg 4 – Kutt paprika i biter.
Steg 5 – Form kjøtt til en mindre kjøttball og legg i en muffinsform (av stå) og grav et lite hull (søkk) i kjøttet.
Steg 6 – Legg et lite dryss revet ost i bunnen og fyll så opp med bacon og sjampinjong og avslutt med nok et dryss ost.
Steg 7 – Stekes på nederste rille i stekeovn i ca 10-15 minutter (noe avhengig av kjøttmengde).
Tips: Ta dem gjerne ut av formen etter endt steketid og sett dem på et brett med bakepapir i bunnen og stek i ytterlige 5 minutter. Dette for å få de mer sprøere rundt.
Tips: Serveres nystekte sammen med et dryss friske urter og en desj rømme.
Kombinasjonen av krydret sjampinjong og salt bacon gjør disse super gode, men her er mulighetene uendelig!…. Fyll på med ditt favorittfyll.
Spis deg ned i vekt og til mer energi
- Steg for steg guide som viser hvordan du skal klare det.
- Oppfølging via facebook-gruppe og e-post
- Oppfølging via facebook-gruppe og e-post
Spis deg ned i vekt og til mer energi
- Steg for steg guide som viser hvordan du skal klare det.
- Oppfølging via facebook-gruppe og e-post
- Oppfølging via facebook-gruppe og e-post