- 30 Min
Lavkarbo minipizza på skybrød
- 3 Porsjoner
- 3 egg
- 1/2 ts bakepulver
- 1/2 ts salt
- 1/2 ts pepper
- 3-4 finhakket laurbær blad.
- 3 ss kremost (nøytral)
- Ønsket fyll: basilikum, gule og røde tomater, ost og oregano
Steg 1 – Start med å forvarme stekeovn til 180 grader.
Steg 2 – Skille eggene, ha plommene i en bakebolle og eggehviten i en annen
Steg 3 – Varme creme ost i mikroen i ca. 30 sekunder (til den er varm og er lettere å jobbe med)
Steg 4 – Bland sammen eggeplommer og creme ost med en håndmikser.
Steg 5 – Ha så i salt, pepper, finhakket laurbær blader og mix alt godt sammen.
Steg 6 – I bollen med eggehvite blander du i bakepulver og pisker den med en håndmikseren til den er fluffy og fin.
Steg 7 – Ha eggehviten så over i bollen med eggeplommer og bland forsiktig sammen.
Steg 8 – Ha så på ønskede porsjoner på stekebrett med bakepapir i bunnen.
Steg 9 – Stekes i ca 10-12 minutter.
Steg 10 – Ta så ut av ovnen og la de kjølne litt.
Steg 11 – Ha på det du måtte ønske av Pizzafyll. Selv valgte jeg moste tomater med en desj basilikum. Gule og røde tomater, en god desj ost på toppen, og toppet det hele med oregano.
Spis deg ned i vekt og til mer energi
- Steg for steg guide som viser hvordan du skal klare det.
- Oppfølging via facebook-gruppe og e-post
- Oppfølging via facebook-gruppe og e-post
Spis deg ned i vekt og til mer energi
- Steg for steg guide som viser hvordan du skal klare det.
- Oppfølging via facebook-gruppe og e-post
- Oppfølging via facebook-gruppe og e-post