Et skybrød består av få ingredienser og er enkelt å lage. Det inneholder nesten ikke karbohydrater og er fritt for gluten. Et perfekt brød for både dem som er gluten intolerante og dem som spiser et kosthold basert på lavkarbo
Ønsket fyll: basilikum, gule og røde tomater, ost og oregano
Slik gjør du:
Steg 1 – Start med å forvarme stekeovn til 180 grader.
Steg 2 – Skille eggene, ha plommene i en bakebolle og eggehviten i en annen
Steg 3 – Varme creme ost i mikroen i ca. 30 sekunder (til den er varm og er lettere å jobbe med)
Steg 4 – Bland sammen eggeplommer og creme ost med en håndmikser.
Steg 5 – Ha så i salt, pepper, finhakket laurbær blader og mix alt godt sammen.
Steg 6 – I bollen med eggehvite blander du i bakepulver og pisker den med en håndmikseren til den er fluffy og fin.
Steg 7 – Ha eggehviten så over i bollen med eggeplommer og bland forsiktig sammen.
Steg 8 – Ha så på ønskede porsjoner på stekebrett med bakepapir i bunnen.
Steg 9 – Stekes i ca 10-12 minutter.
Steg 10 – Ta så ut av ovnen og la de kjølne litt.
Steg 11 – Ha på det du måtte ønske av Pizzafyll. Selv valgte jeg moste tomater med en desj basilikum. Gule og røde tomater, en god desj ost på toppen, og toppet det hele med oregano.