Mer overskudd Friskere fordøyelse Bedre fokus Ned i vekt med kraftmat

Lavkarbo muffins med ostekrem

Det å finne alternativer til mat å spiste når du legger om livstilen er ofte vanskelig. Det kan være vanskelig å tenke nytt, og man avfeier det hele med at det kan jeg ikke spise lenger. Men mest sannsynlig så kan du det bare med å bytte ut noen av ingrediensene. Som for eksempel muffins som her. Like gode som vanlige muffins, jeg synes jo de er bedre da. Så er de glutenfrie, laktosefri og blodsukker vennlig. Altså alt i en deilig dessert.

Spis deg ned i vekt og til mer energi med vår kostholdsplan.

Porsjoner: 5

Ingredienser:

  • DEIG
  • 125 g mandelmel
  • 25 g kokosmel
  • 3 ss sukrin melis
  • 2 ts bakepulver
  • 1 ts kanel
  • 75 g flytende kokosolje
  • 3 egg
  • KREM
  • 1 boks laktosefri Philadelphia (175g)
  • 2 ss laktosefri rømme
  • 1 ss vaniljepulver
  • 2 ss sukrin melis

Slik gjør du:

Deig

Steg 1 – Ta ovnen på 200 grader.

Steg 2 – Bland alt det tørre i en bolle, så tilsetter du egg og kokosolje og blader det hele godt. Da blir det til en masse du kan kna på.

Steg 3 – Rull små baller av massen og del oppi 10 muffinsformer. Press ned i bunnen på hver form slik at massen blir jevn.

Steg 4 – Ha i ovnen i 10 minutter.

Krem

Steg 1 – Bland alt til en jevn masse og fordel utover muffinsene når de er avkjølt.

Steg 2 – Pynt med bær.

Del oppskriften

Lik oss på facebook