200 g revet cheddarost
400 g kjøttdeig
Paprika (rød, gul og grønn)
Crisp salat
Rømme
Salsa
Revet ost (til topping)
Fremgangsmåte
Forvarm stekeovnen til 200 grader Celsius.
Legg bakepapir på en stekeplate og del den revne cheddarosten i 4 porsjoner, plassert med litt avstand på brettet.
Sett stekeplaten i den midterste rillen i ovnen.
Mens osten smelter, stek kjøttdeigen sammen med krydderet for taco til den er gjennomstekt og saftig.
Når osten på stekeplaten er smeltet og har blitt sprø i kantene, ta den ut av ovnen og la den avkjøles i noen minutter.
Mens osten avkjøles, kan du forberede fyllet til taco tubene. Skjær paprika i strimler, og finhakk crisp salat.
Når osten er avkjølt nok til å ta på, plasser den forsiktig over små glass eller former for å gi dem den ønskede tuben formen. La dem avkjøles helt.
Når tortillarullene har stivnet og fått formen sin, fyll dem med stekt kjøttdeig, paprikastrimler, crisp salat, rømme og salsa.
Topp hver taco tube med litt revet ost.
Server straks og nyt disse herlige lavkarbo- og glutenfrie taco tubene som en spennende vri på den klassiske tacokvelden!