Handlekurv (0)

Handlekurven er tom.

Fortsett å handle

Lavkarbo Pepperkaker med Glasur

Disse pepperkakene kombinerer den klassiske julesmaken med et lavkarbo-vennlig preg, toppet med en delikat glasur som setter prikken over i-en. En ideell oppskrift for å nyte julekos uten å gå på kompromiss med kostholdet!
Del denne oppskriften

Gratis guide

Frisk med ekte mat!

Ønsker du en kropp som spiller på lag med mer energi? Har du en tarm i ubalanse? Ønsker du å gå ned i vekt å nå din idealvekt?

Ingredienser

200 g mandelmel
80 g smør, romtemperert
1 1/2 ts kanel
1/2 ts ingefær
1/2 ts kardemomme
1/2 ts salt
1/2 ts pepper
1 ts bakepulver
1/2 ts xanthan gum
50 g sukrin
2 ts blackstrap molasse
1 egg

For glasuren:

Sukrin melis
Vann

Fremgangsmåte

  1. Bland mandelmel, krydder, salt, bakepulver og xanthan gum i en bolle og bland godt.
  2. I en annen bolle, bruk en håndmikser for å blande romtemperert smør, molasse og sukrin til en jevn konsistens.
  3. Tilsett ett egg om gangen til blandingen og mix godt.
  4. Gradvis tilsett melblandingen til deigen er glatt og jevn.
  5. Dekk deigen med plastfolie og sett den i kjøleskapet i minst to timer for å stivne.
  6. Kjevle ut deigen mellom to ark bakepapir og bruk pepperkakeformer til å lage ønsket form.
  7. Stek pepperkakene på 180 grader i 8-10 minutter på nederste rille i ovnen. Pass nøye på for å unngå at de blir brent.
  8. Mens pepperkakene avkjøles, bland sukrin melis med noen dråper vann til ønsket konsistens for glasuren.
  9. Dekorer pepperkakene med glasuren ved hjelp av en sprøytepose.
Del denne oppskriften

Gratis guide

Frisk med ekte mat!

Ønsker du en kropp som spiller på lag med mer energi? Har du en tarm i ubalanse? Ønsker du å gå ned i vekt å nå din idealvekt?

gratis guide fra kraftmat

Frisk med ekte mat!