Lavkarbo riskrem med jordbærsaus

Det er vel egentlig mer en slags cottage cheese krem enn en riskrem. Men jeg syns den er like god!
  • 250 g cottage cheese
  • 1,5-2 dl kremfløte (jeg bruker laktosefri)
  • 1-2 ss sukrinmelis – kommer an på hvor søt du vil ha den
  • 4 Store jordbær

Steg 1 – Pisk sammen fløte og sukrin melis til krem.

Steg 2 – Bland så inn cottage cheese og riskremmen er klar.

Steg 3 – Til jordbær saus tiner du 4 store jordbær og tar en runde med stavmikseren.

Tips – Om du liker det litt søtere enn det så kan du tilsette litt sukrinmelis her, eller noen dråper med stevia.

Spis deg ned i vekt og til mer energi

Spis deg ned i vekt og til mer energi

Ønsker du å motta?

Fyll ut formen og motta handlelisten og kostholdsrådene.

Gratis og avmelding når som helst.