Lavkarbo riskrem

Lavkarbo riskrem

Beskrivelse

Det er vel egentlig mer en slags cottage cheese krem enn en riskrem. Men jeg syns den er like god!

Oppskrift

  • 250 g cottage cheese
  • 1,5-2 dl kremfløte (jeg bruker laktosefri)
  • 1-2 ss sukrinmelis – kommer an på hvor søt du vil ha den

Slik gjør du

  • Pisk sammen fløte og sukrin melis til krem. Bland så inn cottage cheese. Så er det bare å nyte. Jeg liker å ha noen tinte jordbær på toppen også.

    Til jordbær saus så tinte jeg bare 4 store jordbær og tok de en runde med stavmikseren. Om du liker det litt søtere enn det så kan du tilsette litt sukrinmelis her, eller noen dråper med stevia.

Motta nyhetsbrev

Vårt mål er å vise deg naturlige metoder for å gjenopprette din helse. Vi tro at om du gir kroppen de riktige byggeklossen, vil du bygge opp din styrke og vitalitet til det nivået kroppen din virkelig er ment for.

Flere oppskrifter