Handlekurv (0)

Handlekurven er tom.

Fortsett å handle

Lavkarbo Serinakaker med Hakkede Mandler

Dykk ned i nostalgien med denne herlige varianten av lavkarbo-serinakakene. En perfekt måte å bringe litt ekstra julestemning inn i hjemmet ditt.
Del denne oppskriften

Gratis guide

Frisk med ekte mat!

Ønsker du en kropp som spiller på lag med mer energi? Har du en tarm i ubalanse? Ønsker du å gå ned i vekt å nå din idealvekt?

Ingredienser

  • 250 g mandelmel
  • 100 g sukrin (eller annen lavkarbo-søtning)
  • 1/2 ts vaniljepulver
  • 2 ts bakepulver
  • 1 egg + 1 eggehvite til pensling
  • 150 g smør, romtemperert
  • Hakkede mandler
  • Perlesukker (lavkarbo-variant)

Fremgangsmåte

  1. Forvarm stekeovnen til 200 grader.
  2. Ha mandelmel, sukrin, vaniljepulver og romtemperert smør i en bolle. Gni blandingen godt sammen.
  3. Pisk et egg i en liten skål. Tilsett egget og sukrinen i bollen med mandelmelblandingen.
  4. Arbeid deigen godt sammen.
  5. Trill deigen til en lang pølse og skjær den deretter i små biter.
  6. Trill de små bitene til kuler og legg dem på et stekebrett med bakepapir.
  7. Trykk kakene litt ned med en gaffel.
  8. Pensle kakene med eggehvite og dryss over hakkede mandler og perlesukker.
  9. Stek kakene på nederste rille i ovnen i ca. 10 minutter, eller til de er gyldne og fine.
  10. Avkjøl kakene på rist før servering.
Del denne oppskriften

Gratis guide

Frisk med ekte mat!

Ønsker du en kropp som spiller på lag med mer energi? Har du en tarm i ubalanse? Ønsker du å gå ned i vekt å nå din idealvekt?

gratis guide fra kraftmat

Frisk med ekte mat!