Kraftmat.no

Lavkarbo Serinakaker med Hakkede Mandler

Dykk ned i nostalgien med denne herlige varianten av lavkarbo-serinakakene. En perfekt måte å bringe litt ekstra julestemning inn i hjemmet ditt.

Last ned vår GRATIS guide, og start din reisen mot en slankere, sterkere og friskere kropp!

Ingredienser

  • 250 g mandelmel
  • 100 g sukrin (eller annen lavkarbo-søtning)
  • 1/2 ts vaniljepulver
  • 2 ts bakepulver
  • 1 egg + 1 eggehvite til pensling
  • 150 g smør, romtemperert
  • Hakkede mandler
  • Perlesukker (lavkarbo-variant)

Slik gjør du

  1. Forvarm stekeovnen til 200 grader.
  2. Ha mandelmel, sukrin, vaniljepulver og romtemperert smør i en bolle. Gni blandingen godt sammen.
  3. Pisk et egg i en liten skål. Tilsett egget og sukrinen i bollen med mandelmelblandingen.
  4. Arbeid deigen godt sammen.
  5. Trill deigen til en lang pølse og skjær den deretter i små biter.
  6. Trill de små bitene til kuler og legg dem på et stekebrett med bakepapir.
  7. Trykk kakene litt ned med en gaffel.
  8. Pensle kakene med eggehvite og dryss over hakkede mandler og perlesukker.
  9. Stek kakene på nederste rille i ovnen i ca. 10 minutter, eller til de er gyldne og fine.
  10. Avkjøl kakene på rist før servering.

Last ned vår GRATIS guide, og start din reisen mot en slankere, sterkere og friskere kropp!

Spis deg ned i vekt og til mer energi

Last ned vår GRATIS guide, og start din reise mot en slankere, sterkere og friskere kropp!