Lavkarbo/ketoBakstFrokost & lunsjGodt for magen

Lavkarbo Skybrød med Spekeskinke & Ost

Med en fluffy konsistens og deilige smaker av krydder, er disse brødene både smakfulle og enkle å lage.

Lavkarbo Skybrod med Spekeskinke Ost
Vurder oppskrift
×

Hvordan var oppskriften?

DÃ¥rlig
Ikke bra
OK
Bra
Utmerket
Porsjoner: 3
Tid: 25 min
Vanskelighet: Enkel

Ingredienser

  • 3 egg
  • 1/2 ts bakepulver
  • 1/2 ts salt
  • 1/2 ts pepper
  • 1/2 ts hvitløkspulver
  • 1/2 ts løkpulver
  • 1 ts Mexicana krydder (valgfritt)
  • 3-4 finhakkede laurbærblader
  • 3 ss nøytral kremost
  • Tilbehør:
  • Salt spekeskinke
  • Ost

Fremgangsmåte

  1. Forvarm ovnen til 180 grader Celsius og legg bakepapir på et stekebrett.
  2. Skill eggene, og ha eggeplommene i en bolle og eggehvitene i en annen.
  3. Varm kremosten i mikrobølgeovnen i ca. 30 sekunder til den er myk og lettere å jobbe med.
  4. I bollen med eggeplommer, tilsett den varme kremosten og bruk en håndmikser for å blande godt sammen.
  5. Tilsett salt, pepper, hvitløkspulver, løkpulver, Mexicana krydder (om ønskelig) og finhakkede laurbærblader i blandingen og rør godt.
  6. I den andre bollen med eggehvitene tilsetter du bakepulver og bruker håndmikseren til å piske til det dannes stive topper.
  7. Vend forsiktig inn eggehvitene i blandingen av eggeplommer og kremost.
  8. Fordel røren i små porsjoner på det forberedte bakebrettet. Begynn med små porsjoner og øk størrelsen etter ønske.
  9. Stek i forvarmet ovn i 10-12 minutter, eller til brødene er gylne og gjennomstekte.
  10. Server skybrødene med skiver av salt spekeskinke og ost.

💡 Tips

Lagre gjerne dobbel porsjon og frys ned resten for raske middager!

0