130 g kokosmel
20 g psyllium husk
60 g mandelmel
2 ss olivenolje
2 ts bakepulver
2 ts eplesidereddik
1 klype salt
3 dl kokt vann
Spirulinapulver (mengde etter ønsket farge)
Fremgangsmåte
Forvarm stekeovnen til 190 grader.
Bland sammen alle de tørre ingrediensene i en bolle.
Tilsett olivenolje, eplesidereddik og kokt vann, og rør til deigen er jevn og fin. Du kan også bruke en food prosessor for å blande deigen.
Tilsett spirulinapulver etter ønsket mengde for å oppnå ønsket farge på brødene. Bland godt.
Hvis deigen er for klissete, tilsett litt mer mandel- eller kokosmel.
Form deigen til en pølse og skjær den i 5 like store biter.
Rull hvert stykke til en liten ball og plasser dem på et stekebrett med bakepapir.
Dryss litt sesamfrø på toppen av hvert brød.
Stek brødene i forvarmet ovn i 20-25 minutter, eller til de er gyldne og gjennomstekte.
Avkjøl brødene på rist før du serverer dem.
Fyll brødene med dine favorittingredienser og nyt en sunn og smakfull burgeropplevelse som passer perfekt inn i et lavkarbo- eller keto-kosthol