Få mer energi Gå ned i vekt Friskere fordøyelse Få mental klarhet

Lavkarbo Spirulina Miniburgerbrød

Disse spirulina miniburgerbrødene tilfører ikke bare en spennende smak til dine favorittburgere, men de er også lavkarbo- og keto-vennlige.
Del denne oppskriften

Gratis guide

Frisk med ekte mat!

Ønsker du en kropp som spiller på lag med mer energi? Har du en tarm i ubalanse? Ønsker du å gå ned i vekt å nå din idealvekt?

Ingredienser

130 g kokosmel
20 g psyllium husk
60 g mandelmel
2 ss olivenolje
2 ts bakepulver
2 ts eplesidereddik
1 klype salt
3 dl kokt vann
Spirulinapulver (mengde etter ønsket farge)

Fremgangsmåte

  1. Forvarm stekeovnen til 190 grader.
  2. Bland sammen alle de tørre ingrediensene i en bolle.
  3. Tilsett olivenolje, eplesidereddik og kokt vann, og rør til deigen er jevn og fin. Du kan også bruke en food prosessor for å blande deigen.
  4. Tilsett spirulinapulver etter ønsket mengde for å oppnå ønsket farge på brødene. Bland godt.
  5. Hvis deigen er for klissete, tilsett litt mer mandel- eller kokosmel.
  6. Form deigen til en pølse og skjær den i 5 like store biter.
  7. Rull hvert stykke til en liten ball og plasser dem på et stekebrett med bakepapir.
  8. Dryss litt sesamfrø på toppen av hvert brød.
  9. Stek brødene i forvarmet ovn i 20-25 minutter, eller til de er gyldne og gjennomstekte.
  10. Avkjøl brødene på rist før du serverer dem.
  11. Fyll brødene med dine favorittingredienser og nyt en sunn og smakfull burgeropplevelse som passer perfekt inn i et lavkarbo- eller keto-kosthol
Del denne oppskriften

Gratis guide

Frisk med ekte mat!

Ønsker du en kropp som spiller på lag med mer energi? Har du en tarm i ubalanse? Ønsker du å gå ned i vekt å nå din idealvekt?

gratis guide fra kraftmat

Frisk med ekte mat!

Handlekurv (0)

Lagt til i handlekurven

Handlekurven er tom.

Vis produkter
0