Leverpostei

Lever er så sunt og absolutt en del av et kosthold bestående av kraftmat. Likevel kan Lever virke skummelt for mange, noe jeg fult ut kan forstå. Lever smaker noe spesielt om du er ikke vandt med det, og det kan være vanskelig å spise det for seg selv. Hjemmelaget leverpostei derimot er fantastisk god! Mye bedre en hva du får på butikken. Enkelt er det også! Denne oppskriften er helt uten mel og melk.

Ingredienser

  • 350 gr lever, Kalv, lam, kylling osv.. 
  • 250 gr fett (fra koking av kraft eller spekk)
  • 1 egg
  • 1 løk
  • 2 ts muskat
  • 2 ts kryddernellik
  • Litt salt og pepper

Kvern leveren eller bruk en god processor

Ha alle ingrediensene i en food processor og kjør til homogen masse

Hell massen over i en form

Stekes i vannbad på 170 grader i 70 minutter

La den hvile i 10 minutter før den skjæres i.

Jeg pleier å dele den opp i mindre biter og fryse ned det jeg ikke skal bruke med det samme.

Motta nyhetsbrev

Vårt mål er å vise deg naturlige metoder for å gjenopprette din helse. Vi tro at om du gir kroppen de riktige byggeklossen, vil du bygge opp din styrke og vitalitet til det nivået kroppen din virkelig er ment for.

Flere oppskrifter

nyhetsbrev 
Motta Oppskrifter
Motta Helsetips
Motta Nyttige lenker

Skriv inn din e-post for å motta gratis nyhetsbrev

Ingen søppelpost. Avmeld når som helst.

Velkommen

Logg deg inn for å ta i bruk ditt medlemskap på kraftmat.no