Luftige lavkarbo lapper

Luftige lavkarbo lapper

Nam! Jeg er så fornøyd med disse. Hver gang vi er på landet hos svigers så lager svigermor verdens beste lapper på takke ute på kaien. Et stort høydepunkt for en byjente som meg. Men så la jeg om til glutenfritt og så nå til lavkarbo, så stakkers svigermor hadde ikke noe å tilby meg sist vi var der. Så denne gangen kom jeg forberedt. Jeg blandet sammen alle de tørre ingrediensene her på kjøkkenet hjemmet, hev de i en glasskrukke og ristet godt. Så var jo egentlig bakemixen klar til å være med på tur. Mannen ble så imponert at han mente jeg skulle begynne å selge ferdige lavkarbo bakemixer, noe som for så vidt var en god fremtids idé. Vil du også ha luftige lapper? Her er oppskriften til deg.

Ingredienser

  • 1 dl mandelmel
  • 1 dl kokosmel
  • 1 ss fiberhusk
  • 2 ts kardemomme
  • 1 ts salt
  • 1 stor ts vaniljesukker
  • 1 ss sukrin melis
  • 4 egg
  • 0,5-1 dl vann
  • 150 g laktosefri créme fraiche eller rømme

Bland alt det tørre sammen, og rør inn det våte med vann til slutt

La røren svelle 2-3 minutter før du steker i godt med smør på stekepannen eller på takke. De er like god med pålegg dagen etter også.

Tips: server med hjemmelaget syltetøy

Stek til det bobler på ene siden og snu.

Beskrivelse

Nam! Jeg er så fornøyd med disse. Hver gang vi er på landet hos svigers så lager svigermor verdens beste lapper på takke ute på kaien. Et stort høydepunkt for en byjente som meg. Men så la jeg om til glutenfritt og så nå til lavkarbo, så stakkers svigermor hadde ikke noe å tilby meg sist vi var der. Så denne gangen kom jeg forberedt. Jeg blandet sammen alle de tørre ingrediensene her på kjøkkenet hjemmet, hev de i en glasskrukke og ristet godt. Så var jo egentlig bakemixen klar til å være med på tur. Mannen ble så imponert at han mente jeg skulle begynne å selge ferdige lavkarbo bakemixer, noe som for så vidt var en god fremtids idé. Vil du også ha luftige lapper? Her er oppskriften til deg.

Motta nyhetsbrev

Vårt mål er å vise deg naturlige metoder for å gjenopprette din helse. Vi tro at om du gir kroppen de riktige byggeklossen, vil du bygge opp din styrke og vitalitet til det nivået kroppen din virkelig er ment for.

Flere oppskrifter

nyhetsbrev 
Motta Oppskrifter
Motta Helsetips
Motta Nyttige lenker

Skriv inn din e-post for å motta gratis nyhetsbrev

Ingen søppelpost. Avmeld når som helst.

Velkommen

Logg deg inn for å ta i bruk ditt medlemskap på kraftmat.no