Nam! Jeg er så fornøyd med disse. Hver gang vi er på landet hos svigers så lager svigermor verdens beste lapper på takke ute på kaien. Et stort høydepunkt for en byjente som meg. Men så la jeg om til glutenfritt og så nå til lavkarbo, så stakkers svigermor hadde ikke noe å tilby meg sist vi var der. Så denne gangen kom jeg forberedt. Jeg blandet sammen alle de tørre ingrediensene her på kjøkkenet hjemmet, hev de i en glasskrukke og ristet godt. Så var jo egentlig bakemixen klar til å være med på tur. Mannen ble så imponert at han mente jeg skulle begynne å selge ferdige lavkarbo bakemixer, noe som for så vidt var en god fremtids idé. Vil du også ha luftige lapper? Her er oppskriften til deg.
- Vanskelighetsgrad: Enkel
- Tid: Under 20 minutter
- Porsjoner: 3
Ingredienser
- 1 dl mandelmel
- 1 dl kokosmel
- 1 ss fiberhusk
- 2 ts kardemomme
- 1 ts salt
- 1 stor ts vaniljesukker
- 1 ss sukrin melis
- 4 egg
- 0,5-1 dl vann
- 150 g laktosefri créme fraiche eller rømme

Bland alt det tørre sammen, og rør inn det våte med vann til slutt

La røren svelle 2-3 minutter før du steker i godt med smør på stekepannen eller på takke. De er like god med pålegg dagen etter også.

Tips: server med hjemmelaget syltetøy

Stek til det bobler på ene siden og snu.
Beskrivelse
Nam! Jeg er så fornøyd med disse. Hver gang vi er på landet hos svigers så lager svigermor verdens beste lapper på takke ute på kaien. Et stort høydepunkt for en byjente som meg. Men så la jeg om til glutenfritt og så nå til lavkarbo, så stakkers svigermor hadde ikke noe å tilby meg sist vi var der. Så denne gangen kom jeg forberedt. Jeg blandet sammen alle de tørre ingrediensene her på kjøkkenet hjemmet, hev de i en glasskrukke og ristet godt. Så var jo egentlig bakemixen klar til å være med på tur. Mannen ble så imponert at han mente jeg skulle begynne å selge ferdige lavkarbo bakemixer, noe som for så vidt var en god fremtids idé. Vil du også ha luftige lapper? Her er oppskriften til deg.