Handlekurv (0)

Handlekurven er tom.

Fortsett å handle

Mandelgrøt – lavkarbogrøt

Denne får jeg helt vann i munnen av å tenke på. Den smaker på en måte litt rømme grøt, det er nok litt dårlig forklart, så om du rynket litt på nesen nå men likevel har alle ingrediensene i skapet så synes jeg du skal prøve likevel. Jeg blir aldri lei denne.
Del denne oppskriften

Gratis guide

Frisk med ekte mat!

Ønsker du en kropp som spiller på lag med mer energi? Har du en tarm i ubalanse? Ønsker du å gå ned i vekt å nå din idealvekt?

Ingredienser

  • 1 dl kremfløte laktosefri
  • 1 dl vann
  • 20 g smeltet smør
  • 25 g madelmel
  • 15 g fiberfin eller pofiber
  • 1 ts johannesbrødkjernemel (JK)
  • 1-2 ts sukrin melis
  • Bær eller nøtter til topping

Fremgangsmåte

Steg 1 – Rør inn halve kremfløten, mandelmel, sukin, fiberfin og JK i det smeltete smøret.

Steg 2 – Tilsett så resten av fløten sammen med vannet og rør til massen er glatt.

Tips: Ha på en klatt med smør og kanel og gjerne litt sukrin sukker på toppen. Jeg bruker 2 dåper med essensiell kanel olje i min grøt.

Del denne oppskriften

Gratis guide

Frisk med ekte mat!

Ønsker du en kropp som spiller på lag med mer energi? Har du en tarm i ubalanse? Ønsker du å gå ned i vekt å nå din idealvekt?

gratis guide fra kraftmat

Frisk med ekte mat!