Mandelgrøt – lavkarbogrøt
Denne får jeg helt vann i munnen av å tenke på. Den smaker på en måte litt rømme grøt, det er nok litt dårlig forklart, så om du rynket litt på nesen nå men likevel har alle ingrediensene i skapet så synes jeg du skal prøve likevel. Jeg blir aldri lei denne.

Spis deg ned i vekt og til mer energi med vår kostholdsplaner
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
- Enkel
- 20 Min
- 1 Porsjoner
Ingredienser:
- 1 dl kremfløte laktosefri
- 1 dl vann
- 20 g smeltet smør
- 25 g madelmel
- 15 g fiberfin eller pofiber
- 1 ts johannesbrødkjernemel (JK)
- 1-2 ts sukrin melis
- Bær eller nøtter til topping
Slik gjør du:
Steg 1 – Rør inn halve kremfløten, mandelmel, sukin, fiberfin og JK i det smeltete smøret.
Steg 2 – Tilsett så resten av fløten sammen med vannet og rør til massen er glatt.
Tips: Ha på en klatt med smør og kanel og gjerne litt sukrin sukker på toppen. Jeg bruker 2 dåper med essensiell kanel olje i min grøt.
Del Innlegget
Spis deg ned i vekt og til mer energi med vår kostholdsplaner
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.