Mer overskudd 
Friskere fordøyelse 
Bedre fokus 
Ned i vekt 
Med kraftmat

Mandelgrøt – lavkarbogrøt

Denne får jeg helt vann i munnen av å tenke på. Den smaker på en måte litt rømme grøt, det er nok litt dårlig forklart, så om du rynket litt på nesen nå men likevel har alle ingrediensene i skapet så synes jeg du skal prøve likevel. Jeg blir aldri lei denne.
DeL

Kom i gang med et bedre kosthold i dag!

Porsjoner: 1

Ingredienser:

  • 1 dl kremfløte laktosefri
  • 1 dl vann
  • 20 g smeltet smør
  • 25 g madelmel
  • 15 g fiberfin eller pofiber
  • 1 ts johannesbrødkjernemel (JK)
  • 1-2 ts sukrin melis
  • Bær eller nøtter til topping

Slik gjør du:

Steg 1 – Rør inn halve kremfløten, mandelmel, sukin, fiberfin og JK i det smeltete smøret.

Steg 2 – Tilsett så resten av fløten sammen med vannet og rør til massen er glatt.

Tips: Ha på en klatt med smør og kanel og gjerne litt sukrin sukker på toppen. Jeg bruker 2 dåper med essensiell kanel olje i min grøt.

nyhetsbrev

Motta oppskrifter, tips & Inspirasjon til bedre helse.

Ingen søppelpost. Avmeld når som helst.