Marsipan med hint av påske

Lag heller din egen marsipan til påske. Unn deg heller denne sunne og knallgode marsipanen enn de du kjøper på butikken som er stappfulle av sukker.
  • 100g mandelmel
  • 60g sukrin melis
  • 2 egge hviter
  • 6 dråper stevia (jeg bruker vanilje)
  • 1-2 ts revet appelsin skall (økologisk)
  • 50g 70% sjokolade eller en sukkerfri versjon vist du vil ha enda sunnere

 Steg 1 – Ta mandelmel, sukrin melis, appelsinskall, stevia dråper og eggehviter i en bolle.

 Steg 2 – Kna alt sammen til en jevn masse.

 Steg 3 – Sett sjokolade i vannbad eller smelt i microen.

 Steg 4 – Del marsipanen opp i kuler, dypp i sjokolade og rull i strø.

Tips: Lag forskjellige: noen uten sjokolade, noen med sjokolade, og noen med sjokolade og strø.

Spis deg ned i vekt og til mer energi

Spis deg ned i vekt og til mer energi

Ønsker du å motta?

Fyll ut formen og motta handlelisten og kostholdsrådene.

Gratis og avmelding når som helst.