Mer overskudd 
Friskere fordøyelse 
Bedre fokus 
Ned i vekt 
Med kraftmat

Minipannekaker med grønn spirulina & pisket krem

Her har vi sunne og supergode pannekaker av den lekne og gøye varianten.
DeL

Kom i gang med et bedre kosthold i dag!

Porsjoner: 4

Ingredienser:

  • 30 gr mandelmel
  • 20 gr sorghum mel
  • 10 gr tapiokamel
  • 2 ts sukrin
  • 1 ts bakepulver
  • 1 ts xanthan gum
  • 1 ss psyliumhusk
  • 1 dryss salt
  • 2 ts smeltet smør
  • 1/2 ts vanilje ekstrakt
  • 3 egg
  • 1/2 – 1 dl mandelmelk ( avhengig av hvor tykk du vil ha pannekakene )
  • 1/2 ts spirulina

Slik gjør du:

Steg 1 – Start med å blande alt det tørre i en bolle for seg selv ( utenom spirulina )

Steg 2 – Pisk sammen mandelmelk, vanilje, smør og egg i en bolle og tilsett så det tørre og mix til du har en jevn og fin røre. ( Her brukte jeg kjøkken maskin )

Steg 3 – Ha så i spirulina pulver. Fargen blir sterkere desto mer pulver du har i. Jeg begynner med en kvart ts og tilsetter til jeg får den fargen jeg ønsker.

Steg 4 – Pannekakene stekes på medium temperatur ett par minutter på hver side.

Visste du forresten at spirulina bugner av sunnhet som f.eks vitaminer og mineraler som vitamin A, B, K, jern, magnesium, fiber og proteiner for å nevne noen. Så her har vi en genial måte å ¨lure inn¨ litt ekstra næring i et godt måltid.

nyhetsbrev

Motta oppskrifter, tips & Inspirasjon til bedre helse.

Ingen søppelpost. Avmeld når som helst.