Myke cookies

Beskrivelse

Jeg elsker cookies. Den typen som er myk og bløt inni og som smelter litt på tungen. Denne typen cookies har jeg savnet etter jeg la om kostholdet.  Så da måtte jeg slippe fantasien løs på kjøkkenet. Etter mange forsøk deler jeg nå den jeg ble mest fornøyd med. Jeg liker godt kontrasten av det søte og det salte, men mange vil nok ha litt mindre salt enn det jeg tok i, så jeg halverer min saltmengde i oppskriften her.

Oppskrift

  • 170 g glutenfri havregryn (du kan selvfølgelig bruke vanlig havregryn om du vil)
  • 130 g sukker
  • 130 g mykt smør (jeg bruker soft flora uten melk)
  • 110 g rismel
  • 2 ss vaniljesukker
  • 0,5 ss havsalt (jeg bruker maldon flak)
  • 2 romtempererte egg

Slik gjør du

  • Ta ovnen på 190. Bland så alle ingrediensene sammen til røren er klissete. Form til runde kuler med en spiseskje, før du trykker dem flate på brettet.
    Pynt med sjokolade eller nøtter om ønskelig.
    La stå i ovnen i 12 til 15min.

Tips!
Har du dårlig tid, så trykker du hele røren så flat som mulig,
så skjærer du den opp med en pizzarulle rett etter du tar den ut av ovnen.
Da bør den stå full tid i ovnen. Også, litt kanel i røren er knallgodt.

Motta nyhetsbrev

Vårt mål er å vise deg naturlige metoder for å gjenopprette din helse. Vi tro at om du gir kroppen de riktige byggeklossen, vil du bygge opp din styrke og vitalitet til det nivået kroppen din virkelig er ment for.

Kanskje du også liker