BakstDessert

Myke cookies

Hvem digger vel ikke den type cookies som er myk og bløt inni og som smelter litt på tungen. Kontrasten av det søte og det salte gjør dette til en favoritt!

Sovn 1
Vurder oppskrift
×

Hvordan var oppskriften?

DÃ¥rlig
Ikke bra
OK
Bra
Utmerket
Porsjoner: 6
Tid: 26 min
Vanskelighet: Enkel

Ingredienser

  • 170 g glutenfri havregryn (Evt vanlige havregryn)
  • 130 g sukker
  • 130 g mykt smør
  • 110 g rismel
  • 2 ss vaniljesukker
  • 0,5 ss havsalt
  • 2 romtempererte egg

Fremgangsmåte

  1. Steg 1 - Start med å forvarme stekeovn til 190 grader.
  2. Steg 2 - Bland så alle ingrediensene sammen til røren er klissete.
  3. Steg 3 - Form til runde kuler med en spiseskje, før du trykker dem flate på brettet.
  4. Steg 4 - Pynt med sjokolade eller nøtter om ønskelig. La stå i ovnen i 12 til 15min.

💡 Tips

Lagre gjerne dobbel porsjon og frys ned resten for raske middager!

0