Mer overskudd 
Friskere fordøyelse 
Bedre fokus 
Ned i vekt 
Med kraftmat

Myke cookies

Hvem digger vel ikke den type cookies som er myk og bløt inni og som smelter litt på tungen. Kontrasten av det søte og det salte gjør dette til en favoritt!
DeL

Kom i gang med et bedre kosthold i dag!

Porsjoner: 6

Ingredienser:

  • 170 g glutenfri havregryn (Evt vanlige havregryn)
  • 130 g sukker
  • 130 g mykt smør
  • 110 g rismel
  • 2 ss vaniljesukker
  • 0,5 ss havsalt
  • 2 romtempererte egg

Slik gjør du:

Steg 1 – Start med å forvarme stekeovn til 190 grader.

Steg 2 – Bland så alle ingrediensene sammen til røren er klissete.

Steg 3 – Form til runde kuler med en spiseskje, før du trykker dem flate på brettet.

Steg 4 – Pynt med sjokolade eller nøtter om ønskelig. La stå i ovnen i 12 til 15min.

nyhetsbrev

Motta oppskrifter, tips & Inspirasjon til bedre helse.

Ingen søppelpost. Avmeld når som helst.