Myke cookies

Hvem digger vel ikke den type cookies som er myk og bløt inni og som smelter litt på tungen. Kontrasten av det søte og det salte gjør dette til en favoritt!
  • 170 g glutenfri havregryn (Evt vanlige havregryn)
  • 130 g sukker
  • 130 g mykt smør
  • 110 g rismel
  • 2 ss vaniljesukker
  • 0,5 ss havsalt
  • 2 romtempererte egg

Steg 1 – Start med å forvarme stekeovn til 190 grader.

Steg 2 – Bland så alle ingrediensene sammen til røren er klissete.

Steg 3 – Form til runde kuler med en spiseskje, før du trykker dem flate på brettet.

Steg 4 – Pynt med sjokolade eller nøtter om ønskelig. La stå i ovnen i 12 til 15min.

Spis deg ned i vekt og til mer energi

Spis deg ned i vekt og til mer energi

Ønsker du å motta?

Fyll ut formen og motta handlelisten og kostholdsrådene.

Gratis og avmelding når som helst.