Myke cookies
Hvem digger vel ikke den type cookies som er myk og bløt inni og som smelter litt på tungen. Kontrasten av det søte og det salte gjør dette til en favoritt!

Porsjoner:
6
Tid:
26 min
Vanskelighet:
Enkel
Ingredienser
- 170 g glutenfri havregryn (Evt vanlige havregryn)
- 130 g sukker
- 130 g mykt smør
- 110 g rismel
- 2 ss vaniljesukker
- 0,5 ss havsalt
- 2 romtempererte egg
Fremgangsmåte
Steg 1 - Start med å forvarme stekeovn til 190 grader.
Steg 2 - Bland så alle ingrediensene sammen til røren er klissete.
Steg 3 - Form til runde kuler med en spiseskje, før du trykker dem flate på brettet.
Steg 4 - Pynt med sjokolade eller nøtter om ønskelig. La stå i ovnen i 12 til 15min.
💡 Tips
Lagre gjerne dobbel porsjon og frys ned resten for raske middager!