Myke cookies
Hvem digger vel ikke den type cookies som er myk og bløt inni og som smelter litt på tungen. Kontrasten av det søte og det salte gjør dette til en favoritt!

Spis deg ned i vekt og til mer energi med vår kostholdsplaner
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
- Enkel
- 25 Min
- 6 Porsjoner
Ingredienser:
- 170 g glutenfri havregryn (Evt vanlige havregryn)
- 130 g sukker
- 130 g mykt smør
- 110 g rismel
- 2 ss vaniljesukker
- 0,5 ss havsalt
- 2 romtempererte egg
Slik gjør du:
Steg 1 – Start med å forvarme stekeovn til 190 grader.
Steg 2 – Bland så alle ingrediensene sammen til røren er klissete.
Steg 3 – Form til runde kuler med en spiseskje, før du trykker dem flate på brettet.
Steg 4 – Pynt med sjokolade eller nøtter om ønskelig. La stå i ovnen i 12 til 15min.
Del Innlegget
Spis deg ned i vekt og til mer energi med vår kostholdsplaner
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.