- 50 Min
Nydelig Lavkarbo ostekake
En nydelig ostekake som besøket vi bli imponert over!
- 5 Porsjoner
- BUNN
- 100 g mandelmel
- 1 egg
- 1 dl sukrin melis
- 3 ss kremfløte
- 2 ts bakepulver
- 50 g smeltet meieri smør
- FYLL
- 1 dl sukrin melis
- 2 ts vaniljepulver evt. 1 ts vanilje ekstrakt
- 175 gram smøreost. (jeg bruker Philadelphia lakosefri)
- 0,5 dl creme fraiche (du kan bruke rømme også)
Steg 1 – Ha ovnen på 175 grader (ikke varmluft.)
Steg 2 – Pisk lett i sammen egg og skrin og bland så resten inni røren.
Steg 3 – Smør en vanlig kakeform eller ta bakepapir på.
Steg 4 – Hell alt over, stek midt i ovnen i 30 minutter.
Steg 5 – Mens kaken steker blander du sammen alle ingrediensene i fyllet til en jevn røre.
La kaken avkjøles før du tar fyllet på. Pynt med nøtter, revet mørk sjokolade eller ferske bær
Steg 6 – Oppbevares i kjøleskap frem til servering. Kan fint lages dagen før.
Spis deg ned i vekt og til mer energi
- Steg for steg guide som viser hvordan du skal klare det.
- Oppfølging via facebook-gruppe og e-post
- Oppfølging via facebook-gruppe og e-post
Spis deg ned i vekt og til mer energi
- Steg for steg guide som viser hvordan du skal klare det.
- Oppfølging via facebook-gruppe og e-post
- Oppfølging via facebook-gruppe og e-post