Mer overskudd Friskere fordøyelse Bedre fokus Ned i vekt med kraftmat

Nystekt sunnhetsbrød med nøtter & frø

Her har du nystekt brød, ketogen vennlig og gluten fri. Brødet er også supergodt og noe mer ¨crispy ¨ om du skjærer det i noe tynnere skiver og har det i brødristeren og topper det med favorittpålegget ditt…..Mmmmm…namnam

Spis deg ned i vekt og til mer energi med vår kostholdsplan.

Porsjoner: 8

Ingredienser:

  • 100 gr mandel mel
  • 80 gr kokos mel
  • 30 gr sorghum mel
  • 40 gr chia frø
  • 75 gr linfrø mel
  • 2 ss psyllium husk
  • 3 ts bakepulver
  • 1 ts salt
  • 6 egg
  • 200 gr creme ost (nøytral)
  • 125 ml smeltet smør
  • 175 ml fløte

Slik gjør du:

Steg 1 – Start med creme ost, den må være rom temperatur. Kan være lurt å tan ut av kjøleskapet ett par timer før den skal brukes.

Steg 2 – Sett stekeovn på 175 grader.

Steg 3 – Bland sammen alle tørr varer i en bolle.

Steg 4 – alle våte ingredienser i en annen bolle til deigen er jevn, deretter blander du det tørre og det våte i en bolle til du har en smidig deig.

Steg 5 – Hell deigen i en brød form med bakepapir i bunnen av formen.

Steg 6 – Ha et lite dryss med solsikkefrø og gresskarkjerner

Steg 7 – Brødet stekes i ca 45 min , eller til toppen er crispy ( noe avhengig av ovn ).

Steg 8 – Når brødet er ferdig stekt, ta brødet ut av formen, ta bort bakepapir og la brødet avkjøle på rist.

Del oppskriften

Lik oss på facebook