Ovnsbakt ørret på en seng av grønt med rømme og friske urter

Ovnsbakt ørret på en seng av grønt med rømme og friske urter

Her har vi en knallbra middag som bugner i vitaminer og sunne fettsyrer og som holder deg mett lenge.

Ingredienser

  • 2 sliser ørret
  • 1 pk Brekkbønner
  • 1 Paprika
  • 1 rødløk
  • 1 brokkoli
  • 1 sitron
  • sitron pepper
  • urter av ønske.
  1. Start med å forvarme stekeovn til ca 200 grader.

Ha fisk, brokkoli og brekkbønner i aluminiumsfolie.

Krydre fisken godt med feks sitronpepper og ha en god klatt sør på fisken.

La steke/bake I ca 20 min

Mens fisken bakes, skjærer du opp paprika, løk og sitron. og surrer løk og paprika lett på stekepannen.

Når fisken er ferdig samler du alle grønnsaker på tallerken og legger fisken over

Serveres med friske urter, rømme, eller din favoritt saus.

Motta nyhetsbrev

Vårt mål er å vise deg naturlige metoder for å gjenopprette din helse. Vi tro at om du gir kroppen de riktige byggeklossen, vil du bygge opp din styrke og vitalitet til det nivået kroppen din virkelig er ment for.

Flere oppskrifter

nyhetsbrev 
Motta Oppskrifter
Motta Helsetips
Motta Nyttige lenker

Skriv inn din e-post for å motta gratis nyhetsbrev

Ingen søppelpost. Avmeld når som helst.

Velkommen

Logg deg inn for å ta i bruk ditt medlemskap på kraftmat.no