Få mer energi Gå ned i vekt Friskere fordøyelse Få mental klarhet

Ovnsbakt ørret på en seng av grønt med rømme og friske urter

Her har vi en knallbra middag som bugner i vitaminer og sunne fettsyrer og som holder deg mett lenge.
Del denne oppskriften

Gratis guide

Frisk med ekte mat!

Ønsker du en kropp som spiller på lag med mer energi? Har du en tarm i ubalanse? Ønsker du å gå ned i vekt å nå din idealvekt?

Ingredienser

  • 2 sliser ørret
  • 1 pk Brekkbønner
  • 1 Paprika
  • 1 rødløk
  • 1 brokkoli
  • 1 sitron
  • sitron pepper
  • urter av ønske.

Fremgangsmåte

Steg 1 – Start med Ã¥ forvarme stekeovn til ca 200 grader.

Steg 2 – Ha fisk, brokkoli og brekkbønner i aluminiumsfolie.

Steg 3 – Krydre fisken godt med feks sitronpepper og ha en god klatt sør pÃ¥ fisken.

Steg 4 – La steke/bake I ca 20 min

Steg 5 – Mens fisken bakes, skjærer du opp paprika, løk og sitron. og surrer løk og paprika lett pÃ¥ stekepannen.

Steg 6 – NÃ¥r fisken er ferdig samler du alle grønnsaker pÃ¥ tallerken og legger fisken over

Serveres med friske urter, rømme, eller din favoritt saus.

Del denne oppskriften

Gratis guide

Frisk med ekte mat!

Ønsker du en kropp som spiller på lag med mer energi? Har du en tarm i ubalanse? Ønsker du å gå ned i vekt å nå din idealvekt?

gratis guide fra kraftmat

Frisk med ekte mat!

Handlekurv (0)

Lagt til i handlekurven

Handlekurven er tom.

Vis produkter
0