Her har vi en knallbra middag som bugner i vitaminer og sunne fettsyrer og som holder deg mett lenge.
- Vanskelighetsgrad: Middels
- Tid: 40-60 minutter
- Porsjoner: 2
Ingredienser
- 2 sliser ørret
- 1 pk Brekkbønner
- 1 Paprika
- 1 rødløk
- 1 brokkoli
- 1 sitron
- sitron pepper
- urter av ønske.

- Start med å forvarme stekeovn til ca 200 grader.

Ha fisk, brokkoli og brekkbønner i aluminiumsfolie.

Krydre fisken godt med feks sitronpepper og ha en god klatt sør på fisken.

La steke/bake I ca 20 min

Mens fisken bakes, skjærer du opp paprika, løk og sitron. og surrer løk og paprika lett på stekepannen.

Når fisken er ferdig samler du alle grønnsaker på tallerken og legger fisken over

Serveres med friske urter, rømme, eller din favoritt saus.