- 50 Min
Ovnsbakt ørret på en seng av grønt med rømme og friske urter
Her har vi en knallbra middag som bugner i vitaminer og sunne fettsyrer og som holder deg mett lenge.
- 2 Porsjoner
- 2 sliser ørret
- 1 pk Brekkbønner
- 1 Paprika
- 1 rødløk
- 1 brokkoli
- 1 sitron
- sitron pepper
- urter av ønske.
Steg 1 – Start med å forvarme stekeovn til ca 200 grader.
Steg 2 – Ha fisk, brokkoli og brekkbønner i aluminiumsfolie.
Steg 3 – Krydre fisken godt med feks sitronpepper og ha en god klatt sør på fisken.
Steg 4 – La steke/bake I ca 20 min
Steg 5 – Mens fisken bakes, skjærer du opp paprika, løk og sitron. og surrer løk og paprika lett på stekepannen.
Steg 6 – Når fisken er ferdig samler du alle grønnsaker på tallerken og legger fisken over
Serveres med friske urter, rømme, eller din favoritt saus.
Spis deg ned i vekt og til mer energi
- Steg for steg guide som viser hvordan du skal klare det.
- Oppfølging via facebook-gruppe og e-post
- Oppfølging via facebook-gruppe og e-post
Spis deg ned i vekt og til mer energi
- Steg for steg guide som viser hvordan du skal klare det.
- Oppfølging via facebook-gruppe og e-post
- Oppfølging via facebook-gruppe og e-post