Mer overskudd 
Friskere fordøyelse 
Bedre fokus 
Ned i vekt 
Med kraftmat

Ovnsbakt ørret på en seng av grønt med rømme og friske urter

Her har vi en knallbra middag som bugner i vitaminer og sunne fettsyrer og som holder deg mett lenge.
DeL

Kom i gang med et bedre kosthold i dag!

Porsjoner: 2

Ingredienser:

  • 2 sliser ørret
  • 1 pk Brekkbønner
  • 1 Paprika
  • 1 rødløk
  • 1 brokkoli
  • 1 sitron
  • sitron pepper
  • urter av ønske.

Slik gjør du:

Steg 1 – Start med å forvarme stekeovn til ca 200 grader.

Steg 2 – Ha fisk, brokkoli og brekkbønner i aluminiumsfolie.

Steg 3 – Krydre fisken godt med feks sitronpepper og ha en god klatt sør på fisken.

Steg 4 – La steke/bake I ca 20 min

Steg 5 – Mens fisken bakes, skjærer du opp paprika, løk og sitron. og surrer løk og paprika lett på stekepannen.

Steg 6 – Når fisken er ferdig samler du alle grønnsaker på tallerken og legger fisken over

Serveres med friske urter, rømme, eller din favoritt saus.

nyhetsbrev

Motta oppskrifter, tips & Inspirasjon til bedre helse.

Ingen søppelpost. Avmeld når som helst.