Kraftmat.no

Ovnsbakt ørret på en seng av grønt med rømme og friske urter

Her har vi en knallbra middag som bugner i vitaminer og sunne fettsyrer og som holder deg mett lenge.

Last ned vår GRATIS guide, og start din reisen mot en slankere, sterkere og friskere kropp!

Ingredienser

  • 2 sliser ørret
  • 1 pk Brekkbønner
  • 1 Paprika
  • 1 rødløk
  • 1 brokkoli
  • 1 sitron
  • sitron pepper
  • urter av ønske.

Slik gjør du

Steg 1 – Start med å forvarme stekeovn til ca 200 grader.

Steg 2 – Ha fisk, brokkoli og brekkbønner i aluminiumsfolie.

Steg 3 – Krydre fisken godt med feks sitronpepper og ha en god klatt sør på fisken.

Steg 4 – La steke/bake I ca 20 min

Steg 5 – Mens fisken bakes, skjærer du opp paprika, løk og sitron. og surrer løk og paprika lett på stekepannen.

Steg 6 – Når fisken er ferdig samler du alle grønnsaker på tallerken og legger fisken over

Serveres med friske urter, rømme, eller din favoritt saus.

Last ned vår GRATIS guide, og start din reisen mot en slankere, sterkere og friskere kropp!

Spis deg ned i vekt og til mer energi

Last ned vår GRATIS guide, og start din reise mot en slankere, sterkere og friskere kropp!