Ovnsbakt ørret på en seng av grønt med rømme og friske urter

DEL

Ovnsbakt ørret på en seng av grønt med rømme og friske urter

Ovnsbakt ørret på en seng av grønt med rømme og friske urter
DEL

Her har vi en knallbra middag som bugner i vitaminer og sunne fettsyrer og som holder deg mett lenge.

Ingredienser

  • 2 sliser ørret
  • 1 pk Brekkbønner
  • 1 Paprika
  • 1 rødløk
  • 1 brokkoli
  • 1 sitron
  • sitron pepper
  • urter av ønske.
  1. Start med å forvarme stekeovn til ca 200 grader.

Ha fisk, brokkoli og brekkbønner i aluminiumsfolie.

Krydre fisken godt med feks sitronpepper og ha en god klatt sør på fisken.

La steke/bake I ca 20 min

Mens fisken bakes, skjærer du opp paprika, løk og sitron. og surrer løk og paprika lett på stekepannen.

Når fisken er ferdig samler du alle grønnsaker på tallerken og legger fisken over

Serveres med friske urter, rømme, eller din favoritt saus.

Kostholdsplaner

Vi har laget planene slik at du enkelt kan komme i gang med et bedre kosthold.

Abonner på vårt nyhetsbrev

Tips og inspirasjon til bedre helse.

Ingen søppelpost. Avmeld når som helst.

Relaterte

Stikkord

Siste nytt

Motta ketoguiden - En guide til bedre helse med fettforbrenning

Når du melder deg på vårt nyhetsbreve.

Ingen søppelpost. Avmeld når som helst.