Ovnsbakt ørret på en seng av grønt med rømme og friske urter

Ovnsbakt ørret på en seng av grønt med rømme og friske urter

Beskrivelse

Her har vi en knallbra middag som bugner i vitaminer og sunne fettsyrer og som holder deg mett lenge.

Oppskrift

  • Tid: 45 minutter
  • Porsjoner: 2 personer
  • Ingredienser:
  • 2 sliser ørret
  • 1 pk Brekkbønner
  • 1 Paprika
  • 1 rødløk
  • 1 brokkoli
  • 1 sitron
  • sitron pepper
  • urter av ønske.

Slik gjør du

  • Start med å forvarme stekeovn til ca 200 grader.
  • Ha fisk, brokkoli og brekkbønner i aluminiumsfolie.
  • Krydre fisken godt med feks sitronpepper og ha en god klatt sør på fisken.
  • La steke/bake I ca 20 min
  • Mens fisken bakes, skjærer du opp paprika, løk og sitron. og surrer løk og paprika lett på stekepannen.
  • Når fisken er ferdig samler du alle grønnsaker på tallerken og legger fisken over
  • Serveres med friske urter, rømme, eller din favoritt saus.
DEL

Gratis nyhetsbrev 

Vårt mål er å vise deg naturlige metoder for å gjenopprette din helse. Vi tro at om du gir kroppen de riktige byggeklossen, vil du bygge opp din styrke og vitalitet til det nivået kroppen din vikelig er ment til.

  • Motivasjon
  • Oppskrifter
  • Helse
  • Motivasjon
  • Oppskrifter
  • Helse