Kraftmat.no

Personvern og kjøpsvilkår

På disse sidene finner du informasjon om hvordan vi behandler dine personopplysninger. Vi er opptatt av å beskytte og respektere personvernet til alle våre kunder og brukere.

Din personlige integritet er viktig for oss. Denne personvernerklæringen beskriver hvordan vi samler inn, bruker, behandler og beskytter dine personopplysninger når du besøker vår nettside og bruker våre tjenester.

1. Innledning

Denne nettsiden kraftmat.no (heretter “vi”, “oss” eller “vår”) samler inn og behandler ulike typer personopplysninger for å kunne tilby våre tjenester og forbedre brukeropplevelsen. Vi tar ditt personvern på alvor og handler i samsvar med gjeldende lover og regler om personvern, inkludert personopplysningsloven.

2. Hvilke opplysninger vi samler inn

Vi kan samle inn følgende typer personopplysninger:

  • Kontaktopplysninger, for eksempel navn, e-postadresse og telefonnummer.
  • Demografisk informasjon, for eksempel alder, kjønn og bosted.
  • Teknisk informasjon, inkludert IP-adresse, enhetsinformasjon, nettlesertype og operativsystem.
  • Informasjon om din bruk av nettsiden, for eksempel besøksmønstre, klikkstrøm og sidevisninger.

 

3. Hvordan vi bruker dine opplysninger

Vi bruker dine personopplysninger til følgende formål:

  • For å levere og administrere våre tjenester.
  • For å tilpasse og forbedre din opplevelse av nettsiden.
  • For å sende deg relevant informasjon, tilbud eller markedsføringsmateriale.
  • For å analysere bruksmønstre og trender for å forbedre våre tjenester og markedsføring.
  • For å oppfylle juridiske forpliktelser eller besvare henvendelser fra myndigheter.

 

4. Hvordan vi deler dine opplysninger

Vi deler ikke dine personopplysninger med tredjeparter uten ditt samtykke, med mindre det er nødvendig for å oppfylle formålene som er beskrevet i denne personvernerklæringen eller pålagt ved lov.

5. Dine rettigheter

Du har visse rettigheter knyttet til dine personopplysninger, inkludert retten til å få tilgang til, korrigere, slette eller begrense bruken av dine opplysninger. Du har også retten til å motsette deg behandlingen av dine opplysninger og til å kreve dataportabilitet. For å utøve dine rettigheter eller hvis du har spørsmål om vår behandling av dine personopplysninger, vennligst kontakt oss på: post@kraftmat.no

6. Endringer i personvernerklæringen

Vi forbeholder oss retten til å oppdatere eller endre denne personvernerklæringen når som helst. Eventuelle endringer vil tre i kraft umiddelbart etter at de er publisert på nettsiden. Vi oppfordrer deg til å gjennomgå denne erklæringen jevnlig for å holde deg informert om hvordan vi behandler dine personopplysninger.

7. Kontakt oss

Hvis du har spørsmål, bekymringer eller klager angående vår behandling av dine personopplysninger eller denne personvernerklæringen, vennligst kontakt oss på [kontaktinformasjon].

Takk for at du besøker kraftmat.no Vi setter pris på din tillit og er dedikert til å beskytte ditt personvern.

 

Disse kjøpsvilkårene gjelder for alle kjøp gjort gjennom vår nettside [Nettsidens navn] (heretter referert til som “vi”, “oss” eller “vår”). Ved å gjennomføre et kjøp hos oss, godtar du å være bundet av disse vilkårene.

1. Bestilling og betaling

Ved å legge inn en bestilling på vår nettside, bekrefter du at du er autorisert til å foreta kjøpet og at all informasjonen du oppgir er nøyaktig og fullstendig. Etter at du har lagt inn en bestilling, vil du motta en bekreftelses-e-post med detaljer om din bestilling og betalingsinformasjon.

Alle priser er oppgitt i [valuta] og inkluderer gjeldende skatter og avgifter, med mindre annet er angitt. Betaling for bestillingen din vil bli belastet ved bestillingstidspunktet.

2. Levering

Vi vil gjøre vårt beste for å levere produktene til deg innen angitt leveringstid. Leveringstiden kan variere avhengig av destinasjon og tilgjengelighet. Vi påtar oss imidlertid ikke ansvar for eventuelle forsinkelser som er utenfor vår kontroll.

Vær oppmerksom på at risikoen for tap eller skade på produktene overføres til deg ved leveringstidspunktet. Du er ansvarlig for å inspisere produktene ved mottakelse og rapportere eventuelle skader eller mangler umiddelbart.

3. Retur og refusjon

Vi tilbyr en returrett innen angitt tidsramme etter mottakelse av produktene, forutsatt at produktene returneres i ubrukt stand og med alle originalemballasjer intakte. Du vil være ansvarlig for eventuelle returkostnader med mindre annet er angitt.

Vennligst kontakt vår kundeservice for instruksjoner om hvordan du returnerer produktene og for å motta en refusjon. Vi forbeholder oss retten til å trekke fra eventuelle returkostnader fra refusjonsbeløpet.

4. Endringer i vilkårene

Vi forbeholder oss retten til å oppdatere eller endre disse kjøpsvilkårene når som helst. Eventuelle endringer vil tre i kraft umiddelbart etter at de er publisert på nettsiden. Det er ditt ansvar å gjennomgå disse vilkårene jevnlig for eventuelle endringer.

5. Kontakt oss

Hvis du har spørsmål eller bekymringer angående disse kjøpsvilkårene, vennligst kontakt oss på [kontaktinformasjon].

Takk for at du handler hos [Nettsidens navn]. Vi setter pris på din tillit og er dedikert til å gi deg en enkel og tilfredsstillende handleopplevelse.

Spis deg ned i vekt og til mer energi

Last ned vår GRATIS guide, og start din reise mot en slankere, sterkere og friskere kropp!