Mer overskudd Friskere fordøyelse Bedre fokus Ned i vekt med kraftmat

Proteinrundstykker

Disse smakte jeg første gang for mange, mange år siden og har i perioder vært helt hektet. Tre ting jeg virkelig elsker med proteinrundtykker er at de er så utrolig lett å lage, de holder deg mett lenge og de lages av ingredienser man som oftest har på kjøkkenet.

Spis deg ned i vekt og til mer energi med vår kostholdsplan.

Porsjoner: 10

Ingredienser:

  • En stor boks cottage cheese (spiller ingen rolle om det er lett eller vanlig)
  • 4 egg
  • ca. 400 g havregryn
  • 1 stor ts bakepulver
  • Krydder etter smak

Slik gjør du:

Steg 1 – Forvarm ovnen på 200 grader varmluft.

Steg 2 – Ha alle ingrediensene i en bolle og kjør stavmikseren til det hele er en fin røre.

Steg 3 – Lag boller av rører og legg på et brett med bakepapir. Jeg får 10 rundstykker av en røre. Stekes i 20 minutter.

Del oppskriften

Lik oss på facebook