Kraftmat.no

Proteinrundstykker

Disse smakte jeg første gang for mange, mange år siden og har i perioder vært helt hektet. Tre ting jeg virkelig elsker med proteinrundtykker er at de er så utrolig lett å lage, de holder deg mett lenge og de lages av ingredienser man som oftest har på kjøkkenet.

Last ned en av våre GRATIS guider, og start din reisen mot en slankere, streker og friskere kropp!

Ingredienser

  • En stor boks cottage cheese (spiller ingen rolle om det er lett eller vanlig)
  • 4 egg
  • ca. 400 g havregryn
  • 1 stor ts bakepulver
  • Krydder etter smak

Slik gjør du

Steg 1 – Forvarm ovnen på 200 grader varmluft.

Steg 2 – Ha alle ingrediensene i en bolle og kjør stavmikseren til det hele er en fin røre.

Steg 3 – Lag boller av rører og legg på et brett med bakepapir. Jeg får 10 rundstykker av en røre. Stekes i 20 minutter.

Last ned en av våre GRATIS guider, og start din reisen mot en slankere, streker og friskere kropp!