Lavkarbo Pytt i panne

Lavkarbo Pytt i panne

Dette er min go-to rett når jeg har dårlig tid, men fortsatt har lyst på noe sunt og godt. Jeg bytter ut potetene med gresskar  og istedet for pøser bruker jeg reinstyrskavl. Du kan fint også tilsette egg. Perfekt til lunsj, og til og med middag

Ingredienser

  • 150 gr reinsdyrskavl
  • 150 gr gresskar
  • En neve gressløk
  • En neve vårløk
  • En halv løk
  • Salt & pepper
  • 1 ss kokosolje

Begynn med å varme kokosolje i stekepanne og tilsette kjøttet.

Mens kjøttet steker deler du et gresskar og fjerner frøene. Frøene kan tas vare på og spise. Se innlegg om bakte/stekte gresskarfrø her

Jeg pleier å bruke en spiseskje til å ta ut kjøttet fra gresskaret. Dette er lettere enn å dele det opp i terninger.

Når kjøttet er gjennomstekt, tilsetter du de resterende ingrediensene og steker i 5 minutter til.

Motta nyhetsbrev

Vårt mål er å vise deg naturlige metoder for å gjenopprette din helse. Vi tro at om du gir kroppen de riktige byggeklossen, vil du bygge opp din styrke og vitalitet til det nivået kroppen din virkelig er ment for.

Flere oppskrifter