Dette er min go-to rett når jeg har dårlig tid, men fortsatt har lyst på noe sunt og godt. Jeg bytter ut potetene med gresskar og istedet for pøser bruker jeg reinstyrskavl. Du kan fint også tilsette egg. Perfekt til lunsj, og til og med middag
- Vanskelighetsgrad: Enkel
- Tid: Under 20 minutter
- Porsjoner: 1
Ingredienser
- 150 gr reinsdyrskavl
- 150 gr gresskar
- En neve gressløk
- En neve vårløk
- En halv løk
- Salt & pepper
- 1 ss kokosolje

Begynn med å varme kokosolje i stekepanne og tilsette kjøttet.

Mens kjøttet steker deler du et gresskar og fjerner frøene. Frøene kan tas vare på og spise. Se innlegg om bakte/stekte gresskarfrø her

Jeg pleier å bruke en spiseskje til å ta ut kjøttet fra gresskaret. Dette er lettere enn å dele det opp i terninger.

Når kjøttet er gjennomstekt, tilsetter du de resterende ingrediensene og steker i 5 minutter til.