REKO-RINGN – Lokalprodusert mat, uten mellomledd

REKO-RINGN – Lokalprodusert mat, uten mellomledd

Når du går inn på en dagligvarebutikk i Norge, hva lukter du? INGENTING.

Hvis du har vært i et utviklingsland eller lignende og går inn på et matmarked, hva lukter du? ALT

I løpet av sekunder kan du lukte ferske grønnsaker, urter, frukter osv…

Hvorfor er det slik?

Medisinene i maten sender ut gasser til dine sanser. Opplevelsen du har er alkaloidene som lar maten bli blandet med sansene dine før du spiser den. Det som en gang var en sensorisk og helbredende opplevelse, er nå bare en steril trist opplevelse.

Maten er produsert uten næring, uten lukt og uten smak. Hvis dette er hva vi gjør med maten vår, kan du forestille deg hva som skjer med helsen vår når vi fjerner den legende kraften til den naturlige medisinen i maten vår? Vi må regenerere jorda vår, slik at maten vår blir næringsrik igjen.

Min begeistring over tiltak som reko-ring får meg til å tro at det er mulig. Jeg vil spise mat som gir smaksløkene en opplevelse, samtidig som koppen min får næringen den trenger.

Jeg regner med du også ønsker det. Derfor er dette en oppfordring til deg. Begynn å handle lokalt. Du finner din nærmeste reko-ring her!

https://www.youtube.com/watch?v=u7uDzhr7oaw&t=47s

Finn din nærmeste ring her!

Motta nyhetsbrev

Vårt mål er å vise deg naturlige metoder for å gjenopprette din helse. Vi tro at om du gir kroppen de riktige byggeklossen, vil du bygge opp din styrke og vitalitet til det nivået kroppen din virkelig er ment for.

nyhetsbrev 
Motta Oppskrifter
Motta Helsetips
Motta Nyttige lenker

Skriv inn din e-post for å motta gratis nyhetsbrev

Ingen søppelpost. Avmeld når som helst.

Velkommen

Logg deg inn for å ta i bruk ditt medlemskap på kraftmat.no