Kraftmat.no

Restefrokost med Grønnsaker og Egg

Start dagen med en sunn og proteinrik frokost laget av fargerike grønnsaksrester og deilige egg.

Last ned vår GRATIS guide, og start din reisen mot en slankere, sterkere og friskere kropp!

Ingredienser

  • 3 egg
  • Rød, gul og grønn paprika
  • 1 håndfull spinat
  • 1/2 stilk vårløk
  • 1/4 rød løk
  • 1 fedd hvitløk
  • Hakkede tomater
  • Salt
  • Pepper

Denne frokosten er perfekt for å bruke opp grønnsaker du har liggende i kjøleskapet. Med en blanding av paprika, løk, spinat og hvitløk, er denne eggerøren fullpakket med smak og næring.

Slik gjør du

  1. Start med å kutte paprika, rødløk og hvitløk i små terninger. Skjær vårløken i tynne ringer.
  2. Fres opp grønnsakene i en stekepanne med smør eller ghee.
  3. Når grønnsakene har blitt myke, tilsett eggene og bland godt sammen. La det surre i et par minutter til eggerøren er stekt og fast.
  4. Om ønskelig, dryss over urter og revet ost.
  5. Server med keto brød eller stekt sopp og avokado.

Last ned vår GRATIS guide, og start din reisen mot en slankere, sterkere og friskere kropp!

Spis deg ned i vekt og til mer energi

Last ned vår GRATIS guide, og start din reise mot en slankere, sterkere og friskere kropp!