Safran panna cotta med friske bær & mandler

Spis deg ned i vekt og til mer energi med vår kostholdsplaner
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
- Enkel
- 15 Min
- 2 Porsjoner
Ingredienser:
- 1 ts pulver gelatin
- 1 1/2 ss vann
- 475 ml fløte
- 1/2 ts safran
- 1 ts honning
- 3-5 dråper vanilje ekstrakt
- Fyll som bær og nøtter etter ønske
Slik gjør du:
Steg 1 – Start med å blande i en bolle gelatin pulver og vann og rør godt om. Sett så bollen til siden.
Steg 2 – Bland sammen fløte, vanilje, safran og honning i en liten panne og kok dette opp, la det småputtre i ett par minutter
Steg 3 – Trekk så pannen vekk fra platen og bland sammen den ferdige gelatin blandingen som du lagde i sted. Rør godt om
Steg 4 – Blandingen helles så i glass og settes i kjøleskapet i ett par timer
Steg 5 – Like før servering fylles den med ditt favoritt fyll, Eksempelvis bær.
Del Innlegget
Spis deg ned i vekt og til mer energi med vår kostholdsplaner
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.