Safran panna cotta med friske bær & mandler

Et godt alternativ til sunnere dessert som kan brukes i uendelige sammenhenger…..Super lett å lage, også så smakfull.
  • 1 ts pulver gelatin
  • 1 1/2 ss vann
  • 475 ml fløte
  • 1/2 ts safran
  • 1 ts honning
  • 3-5 dråper vanilje ekstrakt
  • Fyll som bær og nøtter etter ønske

Steg 1 – Start med å blande i en bolle gelatin pulver og vann og rør godt om. Sett så bollen til siden.

Steg 2 – Bland sammen fløte, vanilje, safran og honning i en liten panne og kok dette opp, la det småputtre i ett par minutter

Steg 3 – Trekk så pannen vekk fra platen og bland sammen den ferdige gelatin blandingen som du lagde i sted. Rør godt om

Steg 4 – Blandingen helles så i glass og settes i kjøleskapet i ett par timer

Steg 5 – Like før servering fylles den med ditt favoritt fyll, Eksempelvis bær.

Spis deg ned i vekt og til mer energi

Spis deg ned i vekt og til mer energi

Ønsker du å motta?

Fyll ut formen og motta handlelisten og kostholdsrådene.

Gratis og avmelding når som helst.