Handlekurv (0)

Handlekurven er tom.

Fortsett å handle

Saftig Kyllingfilet Fylt med Kremet Spinat og Ost

Nyt denne herlige kyllingretten, som kombinerer saftig kylling med smakfull spinat og ost, og la smaksløkene dine glede seg over denne delikatessen!
Del denne oppskriften

Gratis guide

Frisk med ekte mat!

Ønsker du en kropp som spiller på lag med mer energi? Har du en tarm i ubalanse? Ønsker du å gå ned i vekt å nå din idealvekt?

Ingredienser

  • 4 kyllingfileter
  • 125 g creme ost (nøytral)
  • 125 g revet ost (velg din favoritt)
  • Rød, gul og grønn paprika, finhakket
  • 150 g fersk spinat
  • Krydder etter smak (f.eks. salt, pepper, hvitløkspulver)

Fremgangsmåte

  1. Forvarm stekeovnen til 180 grader Celsius.
  2. I en bolle, bland sammen creme ost og revet ost. Tilsett deretter den finhakkede paprikaen og rør godt sammen.
  3. Forvell spinaten i en stekepanne i 2-3 minutter, og tilsett deretter i osteblandingen. Bland godt.
  4. Del kyllingfiletene på langsiden for å lage en lomme i hver filet.
  5. Fyll hver kyllingfilet med spinat- og osteblandingen, og lukk lommen ved å trykke kyllingfileten forsiktig sammen.
  6. Krydre kyllingfiletene etter smak med ønsket krydder.
  7. Stek kyllingfiletene på en stekepanne i 1-2 minutter på hver side for å få en fin stekeskorpe.
  8. Overfør kyllingfiletene til en stekeform og stek i ovnen i ca. 30 minutter, eller til de er gjennomstekte og saftige.
  9. Server de fylte kyllingfiletene varme sammen med en frisk salat og eventuelt en saus etter ønske.
Del denne oppskriften

Gratis guide

Frisk med ekte mat!

Ønsker du en kropp som spiller på lag med mer energi? Har du en tarm i ubalanse? Ønsker du å gå ned i vekt å nå din idealvekt?

gratis guide fra kraftmat

Frisk med ekte mat!