Kraftmat.no

Saftig Kyllingfilet i Kremet Spicy Fløtesaus med Blomkålris

Denne kyllingretten er full av smak og mettende ingredienser, og den vil garantert glede smaksløkene dine. Prøv den til middag i dag og nyt den fyldige smaken og kremete konsistensen!

Last ned vår GRATIS guide, og start din reisen mot en slankere, sterkere og friskere kropp!

Ingredienser

  • 1 blomkål
  • 400 g kyllingfilet, skåret i skiver
  • 2,5 dl fløte
  • 4 fedd hvitløk, finhakket
  • 1 medium løk, hakket
  • 1 ts gurkemeie
  • 1/2 ts chili
  • 1 ts ingefær
  • 1 ts kanel
  • 1 ts salt
  • 2 ss tomatpuré
  • Friske urter til topping (f.eks. persille eller koriander)

Slik gjør du

  1. Riv blomkålen ved hjelp av et rivjern eller bruk en blender for å lage blomkålris. Varm opp blomkålrisen i mikrobølgeovnen i noen minutter eller i en stekepanne med litt smør.
  2. I en stor stekepanne, brun løk og hvitløk i litt smør til de er gyldne.
  3. Legg kyllingbitene i stekepannen sammen med løken og hvitløken, og stek dem til de er gylne på begge sider.
  4. Tilsett gurkemeie, chili, ingefær, kanel og salt, og rør godt sammen.
  5. Hell deretter i fløten og rør inn tomatpuréen. La det hele småkoke i 5-7 minutter på lav varme.
  6. Server den kremete kyllingfileten sammen med blomkålrisen, og topp det hele med friske urter.

Last ned vår GRATIS guide, og start din reisen mot en slankere, sterkere og friskere kropp!

Spis deg ned i vekt og til mer energi

Last ned vår GRATIS guide, og start din reise mot en slankere, sterkere og friskere kropp!